Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Курс за застрахователи по чл.304 ал.2 от кодекс за застраховане

Професионално обучение по застраховане 15 часа. Онлайн курс

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага дигитализирано дистанционно обучение по застраховане към Приложение 3 от Кодекса на застраховане - Продължаващо обучение за застрахователни брокери и застрахователни агенти.

Вече сте преминали курса по задължително обучение по застраховане по чл.304 от КЗ? Искате да разширите своите професионални знания и умения? Да продължите своето кариерно развитие като брокер? Да научите нови съвременни техники, с които да привлечете повече клиенти? Или да обучите Вашите служители?

Ние, НИТ - Нови Интернет Технологии“ ЕООД, Ви предлагаме специално разработен за Вас пакет от продължаващо професионално обучение по застраховане не по-малко от 15 часа – „Академия Застраховане! онлайн курс.

Какво включва нашето обучение?

Обучението застъпва основни теми в застраховането, покриващи изискванията за тематиката посочена е Приложение 3 от Кодекса по застраховане.

Нашето обучение е изцяло дистанционно, дигитализирано и достъпно онлайн, навсякъде по всяко време! Изработили сме онлайн лекциите, в интерактивен формат, онагледени с много снимки и илюстрации, речник със застрахователни термини, форум, в който обучаемите могат да изказват своето мнение или да задават въпроси. След успешното му преминаване, нашата система ще Ви издаде сертификат, който можете да разпечатате.

Разгледайте безплатно част от темата "История на застраховането".

Издадените от нас сертификати са с QR код, който може да бъде прочетен с мобилно устройство, даващ информация за автентичността на сертификата, за неговата валидност и др. 

Обучението ще направи работата Ви по-ефективна и ще подпомогне кариерното Ви развитие. Най-важното – Вие може да ръководите изцяло времето за провеждане на Вашият обучителен процес! Да осъществявате обучението си изцяло в домашна обстановка или в офиса през свободното си време, пиейки чаша кафе. Не отлагайте! Обадете се на телефон +359 2 8505364 и запишете Вашите служители!

Комисията за финансов надзор уведомява всички застрахователни посредници, че с решение от заседание на КФН, проведено на 23.02.2021 г., са приети:

    1. Указания относно тълкуването и прилагането на чл. 292, ал. 2 и 3, чл. 304, ал. 2 и 3, чл. 316, ал. 1, чл. 317, ал. 3 и чл. 321б, ал. 2 от Кодекса за застраховането във връзка с осигуряването, документирането и отчитането на продължаващото професионално обучение и развитие на разпространителите на застрахователни продукти, които са приети във връзка с постъпили в управление „Застрахователен надзор“ многобройни запитвания от разпространители на застрахователни продукти относно документирането и отчитането на продължаващото професионално обучение и развитие на разпространителите на застрахователни продукти съгласно Кодекса за застраховането и с оглед уеднаквяване на реда и начина на осигуряването, документирането и отчитането на продължаващото обучение.

Мнения на клиенти

Обучението ми беше много полезно. Благодаря на целия Ви екип за прекрасното отношение, бързата реакция и професионализъм. За в бъдеще със сигурност ще се възползвам от Вашите услуги за Продължаващо обучение по застраховане.

Застрахователен брокер "Ай Би Ес Брокер" ЕООД - Ана Ангелова

Благодаря за подкрепата и съдействието! Материалът е предоставен на разбираем език. Бяхте много отзивчиви, ще препоръчам!

Застрахователен брокер "АКТИВ ГЛОБАЛ ООД" Татяна Работова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Изключително професионално и с лекота се работа с Вас. Обучението ми бе полезно, научих някои нови неща и също така събудих стари знания. С радост ще преминем обучение и през новата година с Вас."

Застрахователен брокер "Белмонд" АД - Ралица Стефанова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Благодаря Ви, за мен удоволствие да чета съветите. Постигнали сте отлично съчетание между практика и теория. Очаквам с нетърпение следващата ми среща с НИТ."

Застрахователен брокер "ЕВА ГРИЙН ЕООД" - Димитър Николов

"Благодаря Ви!!! Мога с гордо вдигната глаа да кажа, че научих много полезни неща, които ще ми трябват за напред! Всичко беше чудесно!!"

Застрахователен брокер "Легион Брокер" ООД - Ралица Дончева

Благоваря Ви много за отношението и професионалността! Представянето на материала беше предложен по интересен начин, което направи обучението много приятно и със сигурност полезно. Вие сте много мила и отзивчива, и ми беше изключително приятно да работим заедно. Уверявам ви, че всеки наш нов служител ще премине обучение при Вас и ще Ви препоръчам на наши колеги!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Боряна Тричкова

Благодаря за материалите и съдействието. Изключително съм доволна!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Йорданка Каванозова

Благодаря Ви за обучението и сертификата! Обучението беше полезно и чрез него запълних много пропуски в знанията си.

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Мария Пенева

"Като човек с дългогодишен стаж в сферата на застраховането, онлайн обучението по застраховане чл.304 беше изключително приятно пътешествие за мен. Голям обем от информация е поднесена по изключително приятен за усвояване начин, с графични схеми, кратки и полезни видеа. Научих доста нови неща, без да усещам натоварване. Подготвителните изпити в края на всеки раздел са полезен похват за установяване на степента на усвояване на материала, както и възможност за поправка и надграждане. За мен беше удоволствие!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Ваня Харизанова

Изключително се радвам да съм обучавана от "NIT - New Internet Technologies Ltd". За доброто усвояване на материала помогна начина на поднасяне на информация. Времето летеше с онлайн обучението, а с това и ученето. Ще съм мотивирана след месеци да повиша квалификацията си. Материалът беше много и доброто му структуриране и последователното преминаване от тема в тема, го направи лесно усвоим.

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Вергиния Ценова

"Обучението при Вас беше интересно и различно! Научих много и даже не се наложи да препрочитам и повтарям лекциите, за да запомня информацията. Представено беше по най-достъпния начин. "

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Йоана Огнянова

"Обучението е страхотно. Много е креативно, затова оценката ми от обратната връзка е ОТЛИЧЕН!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" -Маруся Желязкова

"Материалът беше поднесен на изключително достъпен и разбираем език! За мен беше истинско удоволствие и предизвикателство!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс" ООД" - Невена Пенева

Обучението беше изчерпателно и полезно!

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Ива Нинова

Лекционният материал беше доста дълъг и изчерпателен, много добре подреден и полезен.

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Савка Гарчева

Доволна съм от онлайн обучението по Застраховане. Беше наистина бързо, интересно и вълнуващо да уча във вашата онлайн платформа. Благодаря Ви за бързото съдействие, когато имах неясни въпроси.

Застрахователен брокер ЗК Лев Инс АД - Цветелина Доровска

Благодаря Ви за съдействието и цялостното професионално отношение! Очакваме с нетърпение да ни презентирате следващия си продукт! Относно поставените въпроси - не мисля, че имам капацитета да оценявам по какъвто и да е начин продукта Ви. Все пак моето мнение на непрофесионалист е, че сте положили доста усилия да изготвите интересен и достъпен курс. Обучението съдържа изключително богата информация. Очевидно е, че е изготвено от желаещи хора, които са вложили освен знания, също и творчество. Имам предвид множеството мултимедии, видеа, цялостно оформление. Всеки може да разбере предоставената информация, дори и непрофесионалист като мен. относно липси и забележки - ще си позволя да изразя мнение, че обемът на материала в този курс е доста по-голям от това, което аз си представях, че е необходимо.

Застрахователен брокер Ратола ИНС EOOD - Никола Команов

Свързани статии

 • Електронно обучение Управление на проекти
  Електронно обучение Управление на проекти
  Управлението на проекти е важно умение, което можете да подобрите като запишете нашият…
 • Електронно обучение Успешни продажби по телефона
  Електронно обучение Успешни продажби по телефона
  Електронното обучение Успешни продажби по телефона ще Ви помогне да подобрите търговските…
 • Бизнес комуникация и кореспонденция - първа част онлайн курс
  Бизнес комуникация и кореспонденция - първа част онлайн курс
  С обучението ще развиете и подобрите своите комуникационни умения в бизнес среда,…
 • Електронно обучение Как се пише имейл? Правила на имейл етикета
  Електронно обучение Как се пише имейл? Правила на имейл етикета
  Според проучвания, служителите прекарват средно около ¼ от работното си ежедневие…