Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Курс за застрахователи по чл.304 ал.2 от кодекс за застраховане

Професионално обучение по застраховане 15 часа. Оналйн курс

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага дигитализирано дистанционно обучение по застраховане към Приложение 3 от Кодекса на застраховане - Продължаващо обучение за застрахователни брокери и застрахователни агенти.

Вече сте преминали курса по задължително обучение по застраховане по чл.304 от КЗ? Искате да разширите своите професионални знания и умения? Да продължите своето кариерно развитие като брокер? Да научите нови съвременни техники, с които да привлечете повече клиенти? Или да обучите Вашите служители?

Ние, НИТ - Нови Интернет Технологии“ ЕООД, Ви предлагаме специално разработен за Вас пакет от продължаващо професионално обучение по застраховане не по-малко от 15 часа – „Академия Застраховане! онлайн курс.

Какво включва нашето обучение?

Обучението застъпва основни теми в застраховането, покриващи изискванията за тематиката посочена е Приложение 3 от Кодекса по застраховане.

Нашето обучение е изцяло дистанционно, дигитализирано и достъпно онлайн, навсякъде по всяко време! Изработили сме онлайн лекциите, в интерактивен формат, онагледени с много снимки и илюстрации, речник със застрахователни термини, форум, в който обучаемите могат да изказват своето мнение или да задават въпроси. След успешното му преминаване, нашата система ще Ви издаде сертификат, който можете да разпечатате.

Издадените от нас сертификати са с QR код, който може да бъде прочетен с мобилно устройство, даващ информация за автентичността на сертификата, за неговата валидност и др. 

Обучението ще направи работата Ви по-ефективна и ще подпомогне кариерното Ви развитие. Най-важното – Вие може да ръководите изцяло времето за провеждане на Вашият обучителен процес! Да осъществявате обучението си изцяло в домашна обстановка или в офиса през свободното си време, пиейки чаша кафе. Не отлагайте! Обадете се на телефон +359 2 8505364 и запишете Вашите служители!

Комисията за финансов надзор уведомява всички застрахователни посредници, че с решение от заседание на КФН, проведено на 23.02.2021 г., са приети:

    1. Указания относно тълкуването и прилагането на чл. 292, ал. 2 и 3, чл. 304, ал. 2 и 3, чл. 316, ал. 1, чл. 317, ал. 3 и чл. 321б, ал. 2 от Кодекса за застраховането във връзка с осигуряването, документирането и отчитането на продължаващото професионално обучение и развитие на разпространителите на застрахователни продукти, които са приети във връзка с постъпили в управление „Застрахователен надзор“ многобройни запитвания от разпространители на застрахователни продукти относно документирането и отчитането на продължаващото професионално обучение и развитие на разпространителите на застрахователни продукти съгласно Кодекса за застраховането и с оглед уеднаквяване на реда и начина на осигуряването, документирането и отчитането на продължаващото обучение.

Мнения на клиенти

Обучението ми беше много полезно. Благодаря на целия Ви екип за прекрасното отношение, бързата реакция и професионализъм. За в бъдеще със сигурност ще се възползвам от Вашите услуги за Продължаващо обучение по застраховане.

Застрахователен брокер "Ай Би Ес Брокер" ЕООД - Ана Ангелова

Благодаря за подкрепата и съдействието! Материалът е предоставен на разбираем език. Бяхте много отзивчиви, ще препоръчам!

Застрахователен брокер "АКТИВ ГЛОБАЛ ООД" Татяна Работова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Изключително професионално и с лекота се работа с Вас. Обучението ми бе полезно, научих някои нови неща и също така събудих стари знания. С радост ще преминем обучение и през новата година с Вас."

Застрахователен брокер "Белмонд" АД - Ралица Стефанова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Благодаря Ви, за мен удоволствие да чета съветите. Постигнали сте отлично съчетание между практика и теория. Очаквам с нетърпение следващата ми среща с НИТ."

Застрахователен брокер "ЕВА ГРИЙН ЕООД" - Димитър Николов

"Благодаря Ви!!! Мога с гордо вдигната глаа да кажа, че научих много полезни неща, които ще ми трябват за напред! Всичко беше чудесно!!"

Застрахователен брокер "Легион Брокер" ООД - Ралица Дончева

Благоваря Ви много за отношението и професионалността! Представянето на материала беше предложен по интересен начин, което направи обучението много приятно и със сигурност полезно. Вие сте много мила и отзивчива, и ми беше изключително приятно да работим заедно. Уверявам ви, че всеки наш нов служител ще премине обучение при Вас и ще Ви препоръчам на наши колеги!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Боряна Тричкова

Благодаря за материалите и съдействието. Изключително съм доволна!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Йорданка Каванозова

Благодаря Ви за обучението и сертификата! Обучението беше полезно и чрез него запълних много пропуски в знанията си.

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Мария Пенева

"Като човек с дългогодишен стаж в сферата на застраховането, онлайн обучението по застраховане чл.304 беше изключително приятно пътешествие за мен. Голям обем от информация е поднесена по изключително приятен за усвояване начин, с графични схеми, кратки и полезни видеа. Научих доста нови неща, без да усещам натоварване. Подготвителните изпити в края на всеки раздел са полезен похват за установяване на степента на усвояване на материала, както и възможност за поправка и надграждане. За мен беше удоволствие!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Ваня Харизанова

Изключително се радвам да съм обучавана от "NIT - New Internet Technologies Ltd". За доброто усвояване на материала помогна начина на поднасяне на информация. Времето летеше с онлайн обучението, а с това и ученето. Ще съм мотивирана след месеци да повиша квалификацията си. Материалът беше много и доброто му структуриране и последователното преминаване от тема в тема, го направи лесно усвоим.

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Вергиния Ценова

"Обучението при Вас беше интересно и различно! Научих много и даже не се наложи да препрочитам и повтарям лекциите, за да запомня информацията. Представено беше по най-достъпния начин. "

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Йоана Огнянова

"Обучението е страхотно. Много е креативно, затова оценката ми от обратната връзка е ОТЛИЧЕН!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" -Маруся Желязкова

"Материалът беше поднесен на изключително достъпен и разбираем език! За мен беше истинско удоволствие и предизвикателство!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс" ООД" - Невена Пенева

Обучението беше изчерпателно и полезно!

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Ива Нинова

Лекционният материал беше доста дълъг и изчерпателен, много добре подреден и полезен.

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Савка Гарчева

Доволна съм от онлайн обучението по Застраховане. Беше наистина бързо, интересно и вълнуващо да уча във вашата онлайн платформа. Благодаря Ви за бързото съдействие, когато имах неясни въпроси.

Застрахователен брокер ЗК Лев Инс АД - Цветелина Доровска

Благодаря Ви за съдействието и цялостното професионално отношение! Очакваме с нетърпение да ни презентирате следващия си продукт! Относно поставените въпроси - не мисля, че имам капацитета да оценявам по какъвто и да е начин продукта Ви. Все пак моето мнение на непрофесионалист е, че сте положили доста усилия да изготвите интересен и достъпен курс. Обучението съдържа изключително богата информация. Очевидно е, че е изготвено от желаещи хора, които са вложили освен знания, също и творчество. Имам предвид множеството мултимедии, видеа, цялостно оформление. Всеки може да разбере предоставената информация, дори и непрофесионалист като мен. относно липси и забележки - ще си позволя да изразя мнение, че обемът на материала в този курс е доста по-голям от това, което аз си представях, че е необходимо.

Застрахователен брокер Ратола ИНС EOOD - Никола Команов

Свързани статии

 • Електронно обучение „Управление на проекти“
  Управлението на проекти е важно умение, което можете да подобрите като запишете нашият…
 • Електронно обучение "Успешни продажби по телефона"
  Електронното обучение „Успешни продажби по телефона“ ще Ви помогне да подобрите търговските…
 • Въведение в бизнес комуникацията онлайн курс
  С обучението ще развиете и подобрите своите комуникационни умения в бизнес среда,…
 • Електронно обучение "Как се пише имейл? Правила на имейл етикета"
  Според проучвания, служителите прекарват средно около ¼ от работното си ежедневие…