Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Какви услуги, свързани с онлайн обучение имаме?

Системи за онлайн обучение - изработка на електронни обучения

Инсталация, конфигурация, тестване, поддръжка и обучение за работа със системи за онлайн обучение, включително изработка на електронни обучения и онлайн курсове. Системи за онлайн обучение и изработка на електронни обучения

Приблизително време за четене: 3m 23s

1. Инсталиране, внедряване, хостинг и поддръжка на системи за онлайн обучение / дистанционна система за обучение /

НИТ - Нови Интернет Технологии EООД предлага на своите клиенти внедряване на три модерни системи за управление на обучението (LMS) - ILIAS,  еFront, Moodle . Известни още като системи за онлайн обучение (elearning), те предоставят удобна среда за създаване, управление и провеждане на обучение на работното място в интернет или интранет среда, както  и провеждане на фирмено обучение. Използвайки услугите ни можете да реализрате ефективно решение за дистанционно обучение на служителите, партньорите или клиентите Ви. 

Предлагаме обучение за ползване, ръководства за работа със системите за онлайн обучение. Нашите клиенти използват готов видео-курс с основните функции, които предлагат системите ILIAS, Moodle. Предлагаме и ръководства за създатели на съдържание, преподаватели и мениджъри на самата система за дистанционно обучение.

Внедряваме софтуер за дистанционно обучение след запознаване с изискванията на клиента и целите, които иска да постигне. Предоставяме техническа поддръжка и хостинг, услуги за обновяване на новите версии на софтуера за дистанционно обучение, последващи обучения на служители и решаване на казуси. 

Системите за онлайн обучение са лесни за използване, имат удобен и приятен интерфейс и са съвместими със стандарта SCORM (Еталонен модел за споделено използване на обекти с учебно съдържание). В центъра на вниманието са поставени потребителите - лесно създаване и използване на онлайн курсове, управление на курсистите и детайлни справки за проведените обучения и постигнатите резултати.

Платформите за онлайн обучение са модерни – използват най-новите технологии Ajax, Unicode, LDAP и са солидно изградени на базата на фундаментални педагогически принципи. Към тях могат да се реализират "Класна стая" или самостоятелни курсове, съдържащи различни elearning ресурси - текстове, тестове, видео, речници, форуми, чатове, идаване на сертификати на всеки участник в онлайн обучението и други.

Нашите системи за дистанционно обучение включват голямо разнообразие от компоненти, които Ви помагат да създадете структурата на обучението и да добавите съдържание, да създадете онлайн тестове, да комуникирате с други потребители, да проследявате историята и напредъка им, да правите анкети, да възлагате проекти и да издавате сертификати.

Във всяка от тях може да се вгради модул, чрез който да могат да се създават интерактивни елементи за подобряване на изживяването на курсистите и подобряване на успеваемостта при преминаване на обученията.

2. Създаване на електронни обучение и онлайн курсове / изработка на онлайн обучения/

Нашият екип има опит в създаване на elearning съдържание - електронни обучения и изработване на онлайн курсове, предназначени за използване в системи за онлайн обучение. 

Използването на платформите за онлайн обучение е до голяма степен интуитивно. Интересът на преподавателите и курсистите се поддържа с помощта на разнообразните модули и възможности за графики, звук, аудио и видео за вграждане.

Електронните обучения могат да бъдат създадени под формата на симулация на реална ситуация или под формата на интерактивен онлайн курс, съдържащ мултимедийни елементи. Могат да се използват, като средство допълващо работата в традиционната класна стая/зала или пък да се използват изцяло самостоятелно.

Независимо от това дали искате да провеждате бизнес обучение, фирмено обучение, обучение по меки умения и т.н., резултатите са отлични.

Ако Вашата организация се нуждае от услуга за изработка на електронни обучения, ние можем да Ви помогнем.

Можем да изработим обученията:

• на базата на материали подадени от Вас;

• да предложим методология и материали от експертите, с които работим.

Електронното обучение може да бъде с различни нива на интерактивност, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания.

3. Превод и локализация на курсове и превод на обучения, видея, субтитри, анимации и др.

Често курсовете, които имате са изработени на език различен от български: например обучението е на френски, английски или немски, а Ваша задача е да бъде преведено на български. Важно в такъв случай е обучението да запази дизайна и интерактивните елементи. Важно е да продължи да се държи като обучение, което може да бъде проследено в системата за обучение и да може да предаде на LMS дали обучаемият е завършил преминаванеto на курса успешно. Тогава се налага да търсите помощ, защото често това е трудна задача даже за специалистите, които се занимават с локализация на обучения или курсове.  Ако Вашата организация се нуждае от локализация на обученията си от чужд на български език или превод на курсове, изработени от външен доставчик, може да предложим услуга по локализиране на текстовете от обучението, превод на субтитри на видеа към обучения, преработване/изработване на картинки на съответния език, изработване на SCORM  пакети в необходимия формат. 

4. Преработване на презентации от Power Point  в HTML5 / SCORM пакети за дистанционна система, която ползвате.

Ако Вашите обучения са подготвени в Power Point, а това най-често е така, можем да предложим да преработим така, Вашите презентации, че те директно да се ползват във Вашата дистанционна система.

5. Изработване на SCORM модули

Възоснова на материали на клиентите или с наши материали, подготвени от експерти в областта, разработване SCORM модули, подходящи за ползване направо във Вашата LMS платформа за обучение.

6. Каталог с готови обучения по меки умения (готови SCORM модули), менидмънт, продажби и компютърна грамотност / кусрове по MS Excel, MS Word, MS Power Point/

Предлагаме готови електронни обучения, които можете да ползвате във Ваша система за дистанционно обучение или можем да запишем Вашите служители и мениджъри в предоставена от нас система.

Готовите електронни обучения, които предлагаме, са подходящи за провеждане на бизнес обучение и целят да развият меките умения на Вашите служители. Повече информация за тях можете да намерите като кликнете върху бутона по-долу.

buton-razgledaj-kursovete

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Колкото и различни да са видовете мениджъри, всеки от тях ще се съгласи с нас, че…
 • Електронно обучение по поръчка
  Електронно обучение по поръчка
  Значителна част от бюджета на всяка една организация се влага в обучението на персонала.…
 • Услуги по програма "Аз мога повече"
  Услуги по програма "Аз мога повече"
  Предлагаме разработване на платформи за дистанционно обучение, консултации и разработване…
 • Фирми за обучения и ЦПО
  Фирми за обучения и ЦПО
  Ако Вашата фирма се занимава с фирмени обучения или имате център за професионално…
 • Бизнес обучения
  Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Университети
  Университети
  Вече все повече университети по света се ориентират към методите на дистанционното…
 • Училища
  Училища
  Известно е, че 80% от информацията постъпва в човешката памет чрез зрението и само…
 • Лектори и преподаватели
  Лектори и преподаватели
  Ако сте лектор или преподавател в университет, то често Ви се налага да провеждате…
 • Тестове
  Тестове
  Нашите системи за управление на обучението (LMS) предлагат възможности за създаване…
 • Човешки ресурси
  Човешки ресурси
  Човешките ресурси са най-важният елемент във всяка компания.
 • Коучинг
  Коучинг
  Коучинг програмите представляват важен момент от програмите за развитие и обучение…
 • Отдел „Продажби“
  Отдел „Продажби“
  Хората, които се занимават с продажби, знаят колко трудно е да спечелиш нов клиент.…
 • Психологически личностен тест
  Психологически личностен тест
  Психологическият тест е важен инструмент за подбор на персонал. Знаете, че най-ценният…
 • Мобилно обучение
  Мобилно обучение
  Популярността на мобилните устройства наложи тяхната употреба в обучението. На Запад…
 • Микрообучение
  Микрообучение
  Микрообучението не е просто кратко обучение. Микрообучението е обучение с изключително…
 • Видео уроци
  Видео уроци
  Не можете да накарате служителите си да прочетат поредното скучно обучение?