Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Какви услуги, свързани с онлайн обучение имаме?

Системи за онлайн обучение - изработка на електронни обучения

Инсталация, конфигурация, тестване, поддръжка и обучение за работа със системи за онлайн обучение, включително изработка на електронни обучения и онлайн курсове. Системи за онлайн обучение и изработка на електронни обучения

Приблизително време за четене: 2m 14s

Системи за онлайн обучение

НИТ - Нови Интернет Технологии EООД предлага на своите клиенти внедряване на три модерни системи за управление на обучението (LMS) - ILIAS,  еFront, Moodle . Известни още като системи за онлайн обучение (elearning), те предоставят удобна среда за създаване, управление и провеждане на онлайн курсове в интернет или интранет среда. Използвайки услугите ни можете да реализрате ефективно решение за дистанционно обучение на служителите, партньорите или клиентите Ви. 

Предлагаме внедряване, обучение на потребителите, ръководства за работа със системите за онлайн обучение, готови електронни обучения за мениджъри и служители. Предлагаме и ръководства за създатели на съдържание, преподаватели и мениджъри на самата система за дистанционно обучение.

Внедряваме софтуер за дистанционно обучение след запознаване с изискванията на клиента и целите, които иска да постигне. Предоставяме техническа поддръжка и хостинг, услуги за обновяване на новите версии на софтуера за дистанционно обучение, последващи обучения на служители и решаване на казуси. 

Системите за онлайн обучение са лесни за използване, имат удобен и приятен интерфейс и са съвместими със стандарта SCORM (Еталонен модел за споделено използване на обекти с учебно съдържание). В центъра на вниманието са поставени потребителите - лесно създаване и използване на онлайн курсове, управление на курсистите и детайлни справки за проведените обучения и постигнатите резултати.

Платформите за онлайн обучение са модерни – използват най-новите технологии Ajax, Unicode, LDAP и са солидно изградени на базата на фундаментални педагогически принципи. Към тях могат да се реализират "Класна стая" или самостоятелни курсове, съдържащи различни elearning ресурси - текстове, тестове, видео, речници, форуми, чатове, идаване на сертификати на всеки участник в онлайн обучението и други.

Нашият екип има опит в създаване на elearning съдържание - електронни обучения и изработване на онлайн курсове, предназначени за използване в системи за онлайн обучение. 

Използването на платформите за онлайн обучение е до голяма степен интуитивно. Интересът на преподавателите и курсистите се поддържа с помощта на разнообразните модули и възможности за графики, звук, аудио и видео за вграждане.

Нашите системи за дистанционно обучение включват голямо разнообразие от компоненти, които Ви помагат да създадете структурата на обучението и да добавите съдържание, да създадете онлайн тестове, да комуникирате с други потребители, да проследявате историята и напредъка им, да правите анкети, да възлагате проекти и да издавате сертификати.

Изработка на електронни обучения

Електронните обучения могат да бъдат направени под формата на симулация на реална ситуация или под формата на интерактивен онлайн курс, съдържащ мултимедийни елементи. Могат да се използват, като средство допълващо работата в традиционната класна стая/зала или пък да се провеждат изцяло самостоятелно. Независимо от това дали искате да провеждате бизнес обучение, фирмено обучение, обучение по меки умения и т.н., резултатите са отлични.

Ако Вашата организация се нуждае от услуга за изработка на персонализирани електронни обучения, ние можем да Ви помогнем. Можем да изработим обученията:

• на базата на материали подадени от Вас;

• да предложим методология и материали от експертите, с които работим.

Електронното обучение може да бъде с различни нива на интерактивност, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания.

Предлагаме готови електронни обучения, които можете да ползвате във Ваша система за дистанционно обучение или можем да запишем Вашите служители и мениджъри в предоставена от нас система.

Готовите електронни обучения, които предлагаме, са подходящи за провеждане на бизнес обучение и целят да развият меките умения на Вашите служители. Повече информация за тях можете да намерите като кликнете върху бутона по-долу.

buton-razgledaj-kursovete

Можете да се запознаете с откъси от обученията в нашия YouTube канал. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Колкото и различни да са видовете мениджъри, всеки от тях ще се съгласи с нас, че…
 • Електронно обучение по поръчка
  Значителна част от бюджета на всяка една организация се влага в обучението на персонала.…
 • Услуги по програма "Аз мога повече"
  Предлагаме разработване на платформи за дистанционно обучение, консултации и разработване…
 • Фирми за обучения и ЦПО
  Ако Вашата фирма се занимава с фирмени обучения или имате център за професионално…
 • Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Университети
  Вече все повече университети по света се ориентират към методите на дистанционното…
 • Училища
  Известно е, че 80% от информацията постъпва в човешката памет чрез зрението и само…
 • Лектори и преподаватели
  Ако сте лектор или преподавател в университет, то често Ви се налага да провеждате…
 • Тестове
  Нашите системи за управление на обучението (LMS) предлагат възможности за създаване…
 • Човешки ресурси
  Човешките ресурси са най-важният елемент във всяка компания.
 • Коучинг
  Коучинг програмите представляват важен момент от програмите за развитие и обучение…
 • Отдел „Продажби“
  Хората, които се занимават с продажби, знаят колко трудно е да спечелиш нов клиент.…
 • Психологически личностен тест
  Психологическият тест е важен инструмент за подбор на персонал. Знаете, че най-ценният…
 • Мобилно обучение
  Популярността на мобилните устройства наложи тяхната употреба в обучението. На Запад…
 • Микрообучение
  Микрообучението не е просто кратко обучение. Микрообучението е обучение с изключително…
 • Видео уроци
  Не можете да накарате служителите си да прочетат поредното скучно обучение?