Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Коучинг

Подобрете уменията на своите курсисти със система за онлайн обучение

Коучинг програмите представляват важен момент от програмите за развитие и обучение на персонала в много компании.

Приблизително време за четене: 1m 43s

Вашата работа като коуч, е да се фокусирате върху индивидуалните за всеки служител задължения, които той трябва да се научи да изпълнява на всяка цена.

В настоящата статия бихме искали да Ви представим един от най-иновативните методи за обучение – системите за дистанционно обучение. Най-общо казано, с тях не само ще можете да създавате и разпространявате персонализирани обучителни материали, но и ще направите Вашите обучения достъпни за по-голям брой хора. Курсистите ще имат достъп до предоставеното от Вас съдържание по всяко време, от всяко място, а Вие лесно ще можете да го актуализирате.

Коучингът и системите за дистанционно обучение

За да Ви опишем най-точно как този вид софтуер може да подпомогне дейността на всеки един коуч или коучинг организация, ще Ви представим основните му функционалности.

Персонализирано обучение

Ако разполагате със система за дистанционно обучение, ще можете да адресирате специфични, конкретни проблеми и да предоставите най-подходящото решение – бързо, лесно и удобно.

Гъвкаво обучение

Системите работят онлайн, т.е. курсистите Ви ще могат да се обучават по всяко време, от всяко място, с десктоп или мобилно устройство. Това ще им позволи да се фокусират върху работните си задължения и да завършат обучението, когато и откъдето им е удобно.

Неформално обучение

Системите за дистанционно обучение Ви предоставят всички нужни инструменти за създаване на неформално обучение – т.е. ще можете да използвате примери, език и методи по Ваш избор и в зависимост от конкретната ситуация. В комбинация с персонализираното обучение, това може да се окаже липсващото звено към истинския напредък.

По-добри резултати

Като елиминирате ненужните разходи, свързани с присъственото провеждане на Вашите курсове, ще можете да предоставите на обучаемите най-подходящото за тях съдържание, в избрания от Вас формат – текст, аудио, видео. Така те могат да постигнат целите си дори по-бързо от планираното.

Какво е нашето предложение?

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага следните услуги:

• Инсталация, конфигурация, тестване и поддръжка на система за дистанционно обучение, локализирана на български език с ръководства на български език. Разбира се, тя може да се използва и на друг език, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания. Освен предоставяне на собствена инсталация, предлагаме и опция за наемане на система.

• Обучение за работа със системата за дистанционно обучение и месечни консултации.

• Създаване на интерактивни електронни обучения, които да повишат и поддържат интереса и вниманието на курсистите.

• Интуитивен и лесен за употреба интерфейс.

• Възможност за създаване на разнообразни учебни материали – курсове, модули, тестове, упражнения, проучвания, анкети и др..

• Вградена функционалност за проследяване и анализиране на постигнатите резултати.

• Възможност за интеграция на софтуер за уебинари с помощта, на който да провеждате обучения „на живо“.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Електронно обучение по поръчка
  Електронно обучение по поръчка
  Значителна част от бюджета на всяка една организация се влага в обучението на персонала.…
 • Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Колкото и различни да са видовете мениджъри, всеки от тях ще се съгласи с нас, че…
 • Бизнес обучения
  Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Лектори и преподаватели
  Лектори и преподаватели
  Ако сте лектор или преподавател в университет, то често Ви се налага да провеждате…