Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Човешки ресурси

Как HR агенциите могат да улеснят и подобрят работата си?

Човешките ресурси са най-важният елемент във всяка компания.

Приблизително време за четене: 2m 7s

Вашият отдел, (респ. фирма, ако сте HR агенция), е натоварен с огромен брой задачи – от създаване на положителна организационна култура и открита комуникация, през подбора, обучението и атестацията на персонала до формирането на ефективни екипи.

За да подпомогнете както собствената си работата, така и на всички служители във Вашата компания, можете да използвате специализиран софтуер – система за дистанционно обучение.

Основни предимства на системите за дистанционно обучение за отделите по човешки ресурси

Интерактивно обучение

С помощта на система за дистанционно обучение Вие ще можете да създадете и предоставите на служителите във Вашата фирма ангажиращи вниманието обучителни материали. Електронните обучения са интерактивни, изискват постоянното внимание на обучаемите, подпомагат усвояването на информацията, нейното запомняне и увеличават възвръщаемостта на инвестицията. Съдържанието се създава веднъж и може да се използва многократно. Актуализацията става значително по-бързо и лесно.

Гъвкав начин на обучение

Най-вероятно знаете колко е трудно да организирате обучение, на което трябва да присъстват всички заинтересовани страни. Системите за дистанционно обучение са приложения, които работят онлайн и могат да бъдат достъпни от всяко място и по всяко време. Работят добре както с десктоп, така и с мобилни устройства.

Лесни за употреба и управление

Създаването, разпространението и оценяването на обученията е изключително лесно. След като вкарате Вашето обучение в системата единственото, което трябва да направите е да го зададете на правилните служители. За целта, са Ви нужни само няколко клика с мишката. Проследяването на резултатите е автоматизирано, т.е. Вие лесно и бързо можете да видите кои са хората, които вече са преминали обучението и кои – не са; колко време им е било нужно; какви са резултатите от тестовете и мн.др..

Улесняват подбора и оценяването на персонала

Ако разполагате с платформа за дистанционно обучение, можете да я превърнете в централизирано място за комуникация и управление на бъдещия фирмен персонал. В нея можете да съхранявате CV-та, да изпращате конкретни задачи на кандидатите, да преустановите практиката с ръчното оценяване на тестовете и мн.др.. Представете си само колко време ще спестите!

В същото време, можете лесно и удобно да създавате и задавате анкети, 360-градусови проучвания, тестове за личностни умения, тестове за професионална квалификация и др..

Обучение на клиенти и партньори

Системата за онлайн обучение можете да се използва и от Вашите клиенти и партньори. Запознавате им с новите фирмени продукти и услуги вече няма да изисква толкова много време и средства!

Функционалности

• Лесно създаване, разпространение, импортиране и експортиране на съдържание (текст, аудио, видео, мултимедия).

• Съдържанието може да се предостави онлайн или с помощта на виртуална класна стая.

• Задаване на конкретни цели, умения и обучения на служителите.

• Автоматизирано проследяване на постигнатите резултати.

• Задаване индивидуални права за достъп.

• Автоматична отчетност и издаване на сертификати.

Какво предлагаме на отделите по човешки ресурси и HR агенциите?

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага инсталация и конфигурация на собствена система за дистанционно обучение или отдаване под наем. Езикът на системата и ръководствата към нея са на български език. За да сте сигурни, че работният процес няма да бъде прекъснат, можете да поръчате техническа поддръжка и хостинг при нас. Можем да Ви обучим как да ползвате софтуера, както и да разчитате на наш специалист за лични консултации всеки месец.

Имаме и готови електронни обучения по меки умения, с които можете да обучите всички служители на достъпна цена.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Мениджърът. Видове мениджъри. Бизнес обучения.
  Колкото и различни да са видовете мениджъри, всеки от тях ще се съгласи с нас, че…
 • Психологически личностен тест
  Психологически личностен тест
  Психологическият тест е важен инструмент за подбор на персонал. Знаете, че най-ценният…
 • Мобилно обучение
  Мобилно обучение
  Популярността на мобилните устройства наложи тяхната употреба в обучението. На Запад…
 • Микрообучение
  Микрообучение
  Микрообучението не е просто кратко обучение. Микрообучението е обучение с изключително…