Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Корпоративни обучения

Създаване корпоративни обучения в онлайн формат

Какво е корпоративно обучение?

Приблизително време за четене: 1m 40s

През последните години корпоративните обучения се развиха много. Те вече са нещо много повече от обучение на новите служители. Специалистите по обучение и развитие на персонала, както и корпоративните коучове са стратегически партньори от голямо значение за бизнеса. Защо? Съвременните компании страдат от пропуски в знанията и уменията на служителите. Това означава, че корпоративните обучения (фирмените обучения) са много важни. Компаниите трябва да обучават служителите и мениджърите си, ако искат да се развиват.

Традиционните обучения на живо са един от начините за наваксване на пропуските в знанията и уменията. С развиването на технологиите най-добрите съвременни фирмени обучения предлагат различни начини за обучение – видео, онлайн курсове, мобилно обучение, обучение от смесен тип и др.. Увеличаването на инвестициите в корпоративното обучения е добра стратегия за всички: за бизнеса и служителите.

Как да намерите подходящ партньор за Вашите корпоративни обучения?

Усилията Ви за развиване на корпоративните обучения ще донесат успех, само ако изберете подходящия партньор. НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД има дългогодишен опит в създаването на фирмени обучения за различни организации – банки, застрахователи, логистични компании и др.. Помогнали сме на всички наши клиенти да постигнат успех с практически и полезни обучения, насочени към конкретните им нужди.

За да задоволим нуждите на съвременните служителите, предлаганите от нас корпоративни обучения са в електронен формат. Могат да се преминават онлайн, по всяко време и от всяко място.

Предлагаме както готови бизнес обучения, така и изработка на фирмени (корпоративни) обучения по поръчка. Можем да Ви осигурим среда, в която да качвате Вашите обучения, да провеждате изпити, да следите представянето на служителите си. А ако искате да провеждате синхронни обучения, използвайте виртуална класна стая.

Нашите корпоративни обучения:

• Имат съвременна визия и дизайн, които улесняват запомнянето на учебния материал.
• Практически са.
• Включват примери и задачи.

Винаги работим с клиента и анализираме целевата аудитория, за да може крайният продукт да бъде максимално полезен.

Ние ще помогнем да Вашите специалисти по човешки ресурси/специалисти по обучение и развитие на персонала да направят досегашните Ви корпоративни обучения по-ефективни и актуални спрямо съвременната бизнес среда. Ние ще споделим нашия опит в обучението на възрастни и ще помогнем на Вашата организация да обучи служителите си.

7 корпоративни обучения, които всеки служител трябва да премине

Обучавайте служителите си, Вие създавате работна ръка, която е гъвката, може да се адаптира и променя. Ето списък с няколко задължителни корпоративни обучения:

Бизнес комуникации
Управление на времето
Управление на проекти
Лидерски умения
Управление на екипи
Успешни презентации
Управление на конфликти

Разгледайте пълния ни каталог с фирмени обучения като кликнете върху бутона. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Електронно обучение по поръчка
  Електронно обучение по поръчка
  Значителна част от бюджета на всяка една организация се влага в обучението на персонала.…
 • Човешки ресурси
  Човешки ресурси
  Човешките ресурси са най-важният елемент във всяка компания.
 • Мобилно обучение
  Мобилно обучение
  Популярността на мобилните устройства наложи тяхната употреба в обучението. На Запад…
 • Микрообучение
  Микрообучение
  Микрообучението не е просто кратко обучение. Микрообучението е обучение с изключително…