Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Служби по трудова медицина

Системите за дистанционно обучение за службите по трудова медицина

Службите по трудова медицина играят съществена роля в процеса по управление на здравословните и безопасни условия на труд.

Приблизително време за четене: 2m 28s

Техните функции са основно превантивни и се реализират с помощта на консултации и обучения по правилата за безопасност на труда.

Последните биха могли да бъдат реализирани с помощта на система за дистанционно обучение, която да автоматизира и улесни процеса на тяхното създаване и провеждане.

Какво можете да правите с помощта на система за дистанционно обучение?

Среда за създаване и съхранение на обучителни материали

Системите за дистанционно обучение представляват среда за създаване и съхранение на обучителни материали, подредени в ясна и логична дървовидна структура. Те позволяват създаване на голям брой различни по вид и употреба обекти, като модули, курсове, тестове, въпросници, анкети, мултимедийни обекти и др.

Улеснена комуникация

Системите за дистанционно обучение предоставят и различни опции за комуникация между обучаеми и преподаватели, като обратна връзка към всеки елемент, публични коментари, форуми, блогове, вътрешна поща и др.

Провеждане на обучения по здравословни и безопасни условия на труд

Провеждането на обученията може да се реализира според желанията на конкретната служба по трудова медицина. Обучаемите могат да бъдат добавени към курсовете както по групи, така и индивидуално. В допълнение, системата за дистанционно обучение може да бъде конфигурирана, така че при влизане в нея, всеки обучаем да вижда обученията, за които е записан. Той може да вижда и личния си образователен напредък – как върви неговото обучение, как се справя с тестовете и упражненията и т.н.

Създаване на роли с различни права

В зависимост от Вашите нужди, могат да бъдат създадени роли за достъп с различни права. Броят роли, който може да бъде дефиниран, е неограничен.

С какво ще Ви бъде полезна системата за дистанционно обучение?

Системата ще Ви спести време и средства

Ако Вашата служба по трудова медицина реши да използва система за дистанционно обучение, вече няма да е нужно да провеждате присъствени обучения, които изискват влагане на средства за покриване на различни разходи, като транспорт, нощувки, наемане на зала и др.

Освен това, системата позволява по-добра достъпност и ефективност на обученията, тъй като благодарение на нея, обучаемите не са обвързани с конкретно време за обучение. Те могат да се обучават по всяко време и от всяко място.

Системата ще улесни начина на изпитване на курсистите

Предлаганите от нас платформи за дистанционно обучение включват различни компоненти, като възлагане на проекти, провеждане на онлайн тестове и анкети и мн.др., които Ви дават възможност да оцените ефективно Вашите курсисти.

Със система за дистанционно обучение, процесът по създаване на обучение е еднократен

След като веднъж създадете Вашето обучение, то се запазва в системата и може да бъде използвано многократно от неограничен брой курсисти. Разбира се, материалите могат да бъдат актуализирани по всяко време и приведени в употреба в различни курсове.

Нашето предложение към службите по трудова медицина

Нашите платформи за дистанционно обучение са локализирани на български език, като са налични и ръководства, също на български език. Предлагаме още конфигурация според нуждите на клиента и обучение за работа със системата.

Закупуване или наемане на система за дистанционно обучение

Можете да използвате системите по два начина – чрез инсталиране на собствена система или чрез наемане. Ако изберете първия вариант, ние Ви предлагаме инсталация, конфигурация, хостинг и поддръжка. Ако изберете втория вариант, получавате възможност да провеждате обученията си в създадена за Вас категория в споделен ресурс за дистанционно обучение, която да предлагате на Вашите клиенти.

Изработка на електронни обучения по поръчка

Ако Вашата служба по трудова медицина не разполага с ресурс за изработка на електронни обучения, ние Ви предлагаме да ги изработим вместо Вас, като разбира се, по време на всеки един етап от тяхното създаване работим съвместно с Ваши специалисти. Обученията могат да бъдат изработени с помощта на подадени от Вас материали или изцяло от нашите експерти.

Екипът на НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД притежава богат опит в предоставянето на продукти и услуги за дистанционни обучения. Наши клиенти са службата по трудова медицина „Медико“ ЕООД, ПОД „Бъдеще“, „Еконт Експрес“ ООД, Алианц България и др.  

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Какви услуги, свързани с онлайн обучение имаме?
  Какви услуги, свързани с онлайн обучение имаме?
  Инсталация, конфигурация, тестване, поддръжка и обучение за работа със системи за…
 • Фирми за обучения и ЦПО
  Фирми за обучения и ЦПО
  Ако Вашата фирма се занимава с фирмени обучения или имате център за професионално…
 • Бизнес обучения
  Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Училища
  Училища
  Известно е, че 80% от информацията постъпва в човешката памет чрез зрението и само…