Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Университети

Интеграция и поддръжка на системи за дистанционно обучение

Вече все повече университети по света се ориентират към методите на дистанционното обучение (онлайн обучението), заради предимствата, които то предоставя.

Приблизително време за четене: 2m 27s

В тази статия няма да се спираме на тях, тъй като те са достатъчно подробно обяснени тук, както и в други наши статии. Вместо това, ще се разгледаме услугите, които нашата фирма НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предоставя на всички университети, които искат да се присъединят към общността на учебните заведения, използващи системи за дистанционно обучение (онлайн обучение).

Екипът ни има дългогодишен опит в сферата на информационните технологии, и особено в работата със системи за управление на обучението (LMS). Наши клиенти са университети, общини и компании от бизнес сектора.

Благодарение на контакта с нашите клиенти и партньори, успяхме да вникнем дълбоко в процесите на интегриране и използване на платформите за дистанционно обучение (онлайн обучение) и да се запознаем от близо с нуждите и предизвикателствата, които те поставят. Това, от своя страна, ни помогна да развием своите услуги по начин, по който да бъдем максимално полезни на своите клиенти. 

Независимо дали Вие сте институция, която вече използва такъв продукт, или искате да се възползвате от предимствата на дистанционното обучение (онлайн обучението), може да използвате пълния набор от услуги, които Ви предлагаме.

Консултация

Процесът на интегриране на една система за управление на обучението (LMS) във вече съществуващата структура на университетите е сложен и свързан с взимането на редица стратегически решения. Ако нямате необходимия опит, той може да Ви отнеме много време и усилия. Ето защо, ние Ви предлагаме екип от специалисти, които ще Ви консултират и ще Ви съпроводят през целия процес – стъпка по стъпка.

Софтуер

Нашите клиенти могат да изберат между три вида софтуер за дистанционно обучение (онлайн обучение): Ilias и Moodle. И трите системи имат общи характеристики, но и се различават значително от гледна точка на логиката на работа и функционалността им. Разбира се, нашите специалисти ще Ви помогнат да изберете тази, която е най-подходяща за Вашия университет или факултет. Сравнителен анализ на продуктите, както и повече информация за всяка една от тях, може да намерите тук.

Хостинг

Ако нямате подходящ сървър за хостинг на платформата, можете да се възползвате от хостинг при нас.

Персонализиране

Ако имате специфични изисквания към системата за дистанционно обучение (онлайн обучение), може да обсъдим съвместно различните варианти и да Ви предложим най-доброто решение.

Персонализирането включва:

Интеграция

Ако искате да интегрирате новия продукт към вече съществуващи онлайн услуги, нашата фирма може да Ви помогне. В допълнение, ще Ви предложим и интеграция на виртуална класна стая.

Конфигурация

Ако искате платформата Ви да е оборудвана с допълнителни модули, за да може по-пълно да отговаря на нуждите на университета или факултета Ви, ние ще Ви ги осигурим.

Дизайн

Ако желаете, системата да бъде брандирана в облика на Вашия университет, можем да Ви предложим различни теми, от които да си изберете или да направим нова, специално за Вас.

Обучение

Ако вече разполагате с работеща система за дистанционно обучение (онлайн обучение), но срещате проблеми с нейното използване, ние можем да организираме обучения за Вашите студенти и преподаватели, по време на които да ги запознаем със софтуера и специфичното му използване. Нашите специалисти вече имат богат опит в подобни обучения, така че можете да бъдете спокойни, че сте в сигурни ръце.

Създаване на обучително съдържание

Ако университетът Ви вече има система за управление на обучението (LMS), но преподавателският и административният състав не знаят как да боравят с нея, ние можем да Ви помогнем по два начина – чрез организиране на обучения за тях или чрез разполагане на учебното съдържание (лекциите, тестовете и упражненията) върху продукта във вид на курсове.

Поддръжка

Дългогодишният ни опит ни е научил, че освен от помощ при инсталиране, въвеждане в експлоатация и обучение, нашите клиенти се нуждаят и от постоянна поддръжка на платформите за дистанционно обучение (онлайн обучение), които непрекъснато се развиват и усъвършенстват. Именно заради това Ви предлагаме и пълен пакет от услуги за техническа и административна поддръжка, от който може да се възползвате по всяко време.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Услуги по програма "Аз мога повече"
  Услуги по програма "Аз мога повече"
  Предлагаме разработване на платформи за дистанционно обучение, консултации и разработване…
 • Училища
  Училища
  Известно е, че 80% от информацията постъпва в човешката памет чрез зрението и само…
 • Лектори и преподаватели
  Лектори и преподаватели
  Ако сте лектор или преподавател в университет, то често Ви се налага да провеждате…
 • Тестове
  Тестове
  Нашите системи за управление на обучението (LMS) предлагат възможности за създаване…