Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Отзиви на клиенти

Отзиви на клиенти

"Много Ви благодаря, че през цялото време бяхте изключително любезни и отзивчиви. Минах през цялото обучение за около 7 дни. Цялата информация вътре беше изключително добре поднесена - беше разбираема, кратка и интерактивна. Изключително много ми харесаха и примерите, които допълнително обясняваха определенията. Причината да избера Вас беше, че предоставяте сертификат, но след курса останах изключително очарована от начина по който е направен курсът и ще Ви препоръчам на колеги, приятели и онлайн. Със сигурност ще се запиша и на други курсове в бъдеще."

Кремена Гугуди

"За мен беше изключително полезно. Информацията беше поднесена едновременно максимално синтезирано и разбираемо."

Калина Разложки

"Изпращам своята обратна връзка, като искам да кажа, че презентацията беше направена изключително интересно и много разбираемо!
Очарована съм и бих се записала за още обучения при Вас!"

Елена Сотирова

"От всички онлайн курсове, които съм записвала, Вашият наистина си заслужава. Впечатлена съм от изготвените уроци, видеа и най-вече, че има задачи за упражнение. Материалът е подробно представен, разбираем и лесен за усвояване. Определно ще са ми полезни знанията и уменията, които придобих от курса "Excel". С удоволствие ще Ви препроръчам на близки и приятели!"

Мая Алексиева

"Благодаря Ви за обучението! Професионално разработени презентации, разбираем и полезен материал!" 

Мая Станкева

"Много съм доволна от курса! Информацията е поднесена разбираемо и синтезирано. Видеата помогнаха за по-доброто и бързо усвояване на прочетеното. Приложените файлове са добра идея за упражнение. Бих се възползвала и от други Ваши курсове."

Миглена Станчева

"Благодаря! Обучението беше полезно и същевременно интересно. Всичко премина нормално от наша страна. Поздрави и всичко добро пожелаваме!"

Яница Стойкова

"Изключително доволна! Информацията по обучението беше толкова полезна и интересна, сигурна съм, че ще има положителни резултати в бъдещото ми развитие. Всичко е поднесено по много интересен начин, с лекота минаваш нивата. Благодаря!"

"Нетинс Иншурънс Брокерс" ООД - Емилия Михайлова-Борисова

"Благодаря Ви за предоставеният материал и възможност да бъда част от Вашата програма за обучение. Желая Ви много успехи!"

Диляна Добрева - STL Oil & Gas Services

"Благодаря Ви! Обучението ми допадна много. Всичко беше много добре направено и поднесено по подходящ начин. Желая нови успехи!"

Бойка Велева

"Ето моята обратна връзка за трите курса: "Управление на проекти", "Преговори и убеждаване" и "Бизнес комуникация и кореспонденция":                   Курсовете са онлайн, като съдържание и визуално са добре разработени, лесно се борави с информация и бутони, има полезни спомагателни файлове. Завършват с тест върху материала, не е супер сложен, ако се внимава в текста на слайдовете. Издава се сертификат след завършване и успешно полагане на финалния тест. Курсовете са кратки, подходящи за много заети хора. Като съдържание са подходящи за хора, които имат някакъв опит може да бъдат направени в рамките на 1 ден. Подходящ е за опресняване на умения или да дадат много добра нбаза на съвсем начинаещи. Аз например никога не съм карала курс ръководене на проекти, а съм се учела самичка в движение покрай научни (национални и европейски) проекти и сега в посолството пиша и водя съвсем друг тип проекти.  На мен курсовете ми бяха полезни с опресняване на знанията ми, и създаване на структура, към която да се придържам за напред, за да не пропусна нещо. Спомагателните файловете, налични за теглене както казах са полезни – може да се използват като template и да си следиш какво си направил, кой етап след кой следва в ръководене на проекти, кой какво трябва да направи (ако имаш екип при проектите например), как да ръководиш екипа си, за да завършиш успешно проекта, как да комуникираш идеите си успешно, как да преговаряш и убеждаваш в идеята си, в зависимост от човека срещу теб. Управление на прокети напр. освен да дава основни правила е ориентиран към бизнес проекти, което допълва картинката на проектите, които вече мога да пиша, а и въпреки, че сега не ми е необходимо, на даден етап може да е полезно.                                                                                       Много отзивчив екип - бърза комуникация и се отнасят с разбиране (имах 3 курса за 1 месец достъп, което при темповете на моята работа не беше достатъчно и помолих за удължаване, което беше направено без проблем). Помогнаха и при технически проблем - третия ми курс не беше възприет от системата като завършен, въпреки, че минах и финалния тест - те съдействаха бързо и тук. Като цяло съм изключително доволна и препоръчвам на други колеги за опресняване на знания: добра комбинация на получени знания-вложено време и цена, и отлична комуникация с фирмата! "

Емилия Печева - UK Science and Innovation Network

"Благодаря за оказаното съдействие и разбиране през целия период на организацията на уебинара. Както и за гъвкавостта при избора на вариант за задаване на въпроси от страна на участниците, повреме на самото меропрятие.
Лектора, като най-активен участник, базирайки на опита си като потребител на други платформи, определи Вашата уебинарна платформа като изключително удобна и лесна за използване.
Ще се радваме да продължим съвместната си работа!" 

ЕМ МЕТОД ООД - Мариела Методиева

"Благодарим за перфектната организация на събитието! Това беше първо подобно меропрятие, което правим и беше много важно за нас да мине добре. 
Смятаме, че всичко премина гладко и със сигурност ще се възползваме от удлугите Ви и занапред." 

Енофорум България

Обучението ми беше много полезно. Благодаря на целия Ви екип за прекрасното отношение, бързата реакция и професионализъм. За в бъдеще със сигурност ще се възползвам от Вашите услуги за Продължаващо обучение по застраховане.

Застрахователен брокер "Ай Би Ес Брокер" ЕООД - Ана Ангелова

Благодаря за подкрепата и съдействието! Материалът е предоставен на разбираем език. Бяхте много отзивчиви, ще препоръчам!

Застрахователен брокер "АКТИВ ГЛОБАЛ ООД" Татяна Работова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Изключително професионално и с лекота се работа с Вас. Обучението ми бе полезно, научих някои нови неща и също така събудих стари знания. С радост ще преминем обучение и през новата година с Вас."

Застрахователен брокер "Белмонд" АД - Ралица Стефанова

"Относно Продължаващото обучение по застраховане: Благодаря Ви, за мен удоволствие да чета съветите. Постигнали сте отлично съчетание между практика и теория. Очаквам с нетърпение следващата ми среща с НИТ."

Застрахователен брокер "ЕВА ГРИЙН ЕООД" - Димитър Николов

"Благодаря Ви!!! Мога с гордо вдигната глаа да кажа, че научих много полезни неща, които ще ми трябват за напред! Всичко беше чудесно!!"

Застрахователен брокер "Легион Брокер" ООД - Ралица Дончева

Благоваря Ви много за отношението и професионалността! Представянето на материала беше предложен по интересен начин, което направи обучението много приятно и със сигурност полезно. Вие сте много мила и отзивчива, и ми беше изключително приятно да работим заедно. Уверявам ви, че всеки наш нов служител ще премине обучение при Вас и ще Ви препоръчам на наши колеги!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Боряна Тричкова

Благодаря за материалите и съдействието. Изключително съм доволна!

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Йорданка Каванозова

Благодаря Ви за обучението и сертификата! Обучението беше полезно и чрез него запълних много пропуски в знанията си.

Застрахователен брокер "Лимар Ин" ЕООД - Мария Пенева

"Като човек с дългогодишен стаж в сферата на застраховането, онлайн обучението по застраховане чл.304 беше изключително приятно пътешествие за мен. Голям обем от информация е поднесена по изключително приятен за усвояване начин, с графични схеми, кратки и полезни видеа. Научих доста нови неща, без да усещам натоварване. Подготвителните изпити в края на всеки раздел са полезен похват за установяване на степента на усвояване на материала, както и възможност за поправка и надграждане. За мен беше удоволствие!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Ваня Харизанова

Изключително се радвам да съм обучавана от "NIT - New Internet Technologies Ltd". За доброто усвояване на материала помогна начина на поднасяне на информация. Времето летеше с онлайн обучението, а с това и ученето. Ще съм мотивирана след месеци да повиша квалификацията си. Материалът беше много и доброто му структуриране и последователното преминаване от тема в тема, го направи лесно усвоим.

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Вергиния Ценова

"Обучението при Вас беше интересно и различно! Научих много и даже не се наложи да препрочитам и повтарям лекциите, за да запомня информацията. Представено беше по най-достъпния начин. "

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" - Йоана Огнянова

"Обучението е страхотно. Много е креативно, затова оценката ми от обратната връзка е ОТЛИЧЕН!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс ООД" -Маруся Желязкова

"Материалът беше поднесен на изключително достъпен и разбираем език! За мен беше истинско удоволствие и предизвикателство!"

Застрахователен брокер "Нетинс Иншурънс Брокерс" ООД" - Невена Пенева

Обучението беше изчерпателно и полезно!

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Ива Нинова

Лекционният материал беше доста дълъг и изчерпателен, много добре подреден и полезен.

Застрахователен брокер "ПРО ИНС“ ЕООД - Савка Гарчева

Доволна съм от онлайн обучението по Застраховане. Беше наистина бързо, интересно и вълнуващо да уча във вашата онлайн платформа. Благодаря Ви за бързото съдействие, когато имах неясни въпроси.

Застрахователен брокер ЗК Лев Инс АД - Цветелина Доровска

Благодаря Ви за съдействието и цялостното професионално отношение! Очакваме с нетърпение да ни презентирате следващия си продукт! Относно поставените въпроси - не мисля, че имам капацитета да оценявам по какъвто и да е начин продукта Ви. Все пак моето мнение на непрофесионалист е, че сте положили доста усилия да изготвите интересен и достъпен курс. Обучението съдържа изключително богата информация. Очевидно е, че е изготвено от желаещи хора, които са вложили освен знания, също и творчество. Имам предвид множеството мултимедии, видеа, цялостно оформление. Всеки може да разбере предоставената информация, дори и непрофесионалист като мен. относно липси и забележки - ще си позволя да изразя мнение, че обемът на материала в този курс е доста по-голям от това, което аз си представях, че е необходимо.

Застрахователен брокер Ратола ИНС EOOD - Никола Команов

"С лекота пренесох работата си в ефир благодарение на услугата "Виртуална класна стая", предлаган от НИТ - Нови Интернет Технологии. Получих прецизно и подробно обучение, с което само за един ден успях сама да администрирам платформата.
Аз съм астролог и ежедневно провеждам консултации с целия свят, а също така водя курсове по астрология. В офиса ми, който е в центъра на столицата, на лесно и достъпно място, могат да се събират обаче не повече от 10 човека и то само от София. Сега, с дистанционното обучение в клад влизат над 20 курсиста, които са от целия свят, буквално. Обучението протича нормално, с уоражнения, презентации, решаваме тестове, мога да споделям видео и специализирани програми от собствения си екран. А целия час се записва на видео и след като го кача на канала си в YouTube, имам възможност да го споделя и с други заинтересовани, за които досега правех специални клипове. Изборът ми да премина на обучение от дистанция се оказа печеливш ход особено за сутуация като сегашната картина, защото вече всички курсисти се научиха да влизат в платформата и виртуалната класна стая, и дори сега са изненадани колко удобства има в нея.
Бъдещето ще се дигитализира. Благодаря на НИТ - Нови Интернет Технологии, че ми помогнаха да направя още една крачка в глобания ефир. Благодаря! 

Звезден преводач и астрологичен консултант - Антоанета Салфидж