Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Фирми за обучения и ЦПО

Как системите за дистанционно обучение биха Ви помогнали?

Ако Вашата фирма се занимава с фирмени обучения или имате център за професионално развитие (ЦПО), предлаганите от нас системи за управление на обучението (LMS) ще разширят и обогатят възможности Ви.

Приблизително време за четене: 1m 8s

Без да влагате големи инвестиции, ще можете да предложите на клиентите си лесна и достъпна възможност за дистанционно обучение (онлайн обучение).

Нашите обучителни платформи позволяват учебното съдържание да бъде оформено във вид на курсове и предлагано онлайн. Избирайки дистанционната форма на обучение, Вашата фирма за обучение/ЦПО моментално изпреварва конкуренцията. Тази нова услуга, освен че спестява много време и средства, може да се използва и многократно, при това от неограничен брой курсисти.

Нашите специалисти ще Ви осигурят всички необходим материали и допълнителни услуги, като обучение и поддръжка. Така, Вие безпроблемно ще можете да започнете да провеждате обученията си.

Какви възможности предлагат системите за дистанционно обучение?

Системи за дистанционно обучение (онлайн обучение) предлагат следните възможности:

• Обучение „на живо“: всички обучения могат да бъдат провеждани в онлайн режим, като по този начин се гарантира провеждането на синхронна визуална и аудио връзка с Вашите клиенти.
• Качване на материали (задания и проекти): те могат да бъдат преглеждани както от преподавателя, така и от всички курсисти.
• Комуникация между курсистите (през целия период на обучение): тя се осъществява посредством три основни инструмента - форум, чат и лични съобщения.
• Допълнителни опции: тяхното използване се определя от всеки отделен потребител, в съответствие с конкретните обучителни цели.
• Употреба на различни видове материали, като видео и аудио файлове, изображения и др.: те могат да направят обучението не само по-интересно и интерактивно, но и спомагат за по-лесното усвояване и запомняне на съдържанието.

Освен всички изброено дотук, в платформите за дистанционно обучение (онлайн обучение) са налични и опции, които позволяват на преподавателите да направят съдържанието на своите курсове достъпно за обучаемите за конкретен период от време, дори и след края на обучението.

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Услуги по програма "Аз мога повече"
  Услуги по програма "Аз мога повече"
  Предлагаме разработване на платформи за дистанционно обучение, консултации и разработване…
 • Бизнес обучения
  Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Университети
  Университети
  Вече все повече университети по света се ориентират към методите на дистанционното…
 • Тестове
  Тестове
  Нашите системи за управление на обучението (LMS) предлагат възможности за създаване…