Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Лектори и преподаватели

Дистанционните обучения, като помощно средство в дейността на лекторите и преподавателите

Ако сте лектор или преподавател в университет, то често Ви се налага да провеждате обучения с различни хора.

Приблизително време за четене: 1m 5s

Материалите, с които работите, са в разнообразни формати, като към тях постоянно трябва да нанасяте поправки и промени. Освен изброеното до тук, най-вероятно, често пътувате из страната или по света, което допълнително Ви изморява. 

За да улесним сложния и многокомпонентен обучителен процес, ние, от НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД, предлагаме три системи за управление на обучението (LMS), които могат да решат всичките Ви проблеми. 

Как лекторите и преподавателите могат да използват системите за дистанционно обучение? 

• редактирате и подготвяте учебните си материали по всяко време и независимо от Вашето местонахождение;
• провеждате онлайн обучения (дистанционни обучения), тъй като съществува опция за осъществяване на „жива“ онлайн връзка с Вашите курсисти;
• работите с различните материали и курсове по всяко време на денонощието, като единственото условие за достъпност е наличието на интернет връзка.

Платформите за дистанционно обучение (онлайн обучение) Ви дават възможност да подготвите предварително нужните тестове, учебно съдържание, допълнителни материали и др. 

Всеки желаещ да изучава Вашата дисциплина може да се запише за онлайн курс, като за всяка нова регистрация ще получавате уведомително съобщение. Системите за дистанционно обучение притежават функционалности, които позволяват осъществяването на комуникация директно в самата платформа - посредством вътрешна съобщителна система, чат или имейл. Допълнително предимство е, че можете да провеждате тестове и разпределяте задания, чрез които да следите образователния напредък на своите курсисти. 

Вие ще разполагате с роля "преподавател" и ще притежавате специални правомощия за създаване и редактиране на курсове и модули. 

Обученията, които създавате, могат да бъдат платени или безплатни, като достъпът до тях се определя от предварително зададени системни настройки. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Свързани статии

 • Бизнес обучения
  Бизнес обучения
  Независимо от вида на бизнес обучението, от което се нуждаете – административни умения,…
 • Университети
  Университети
  Вече все повече университети по света се ориентират към методите на дистанционното…
 • Училища
  Училища
  Известно е, че 80% от информацията постъпва в човешката памет чрез зрението и само…
 • Коучинг
  Коучинг
  Коучинг програмите представляват важен момент от програмите за развитие и обучение…