Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Топ 20 създатели на игровизация за 2019

e-Learning Industry класира НИТ в В ТОП 20 фирмите

НИТ-Нови Интернет Технологии попада в ТОП 20 в престижната класация на сайта e-Learning Industry

Приблизително време за четене: 1m 1s

Един от лидерите в областта на електронните обучения – e-Learning Industry, представи списък с най-добрите създатели на игровизация през 2019-та година. След дълго наблюдение на пазара, фокусирани върху престижа, влиянието, активността и иновациите, специалистите са сигурни, че са отсяли 20-те „истински господари на игровизацията“.

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД с гордост Ви съобщава, че компанията е класирана сред най-добрите създатели и доставчици на игровизация! Извършеното оценяване е базирано на строги критерии. Те включват качеството на предлаганата услуга и специализацията в тази област, обратната връзка на клиентите, натрупаният опит в изработването на електронните обучения, иновациите, социалната отговорност, характеристиките и възможностите в сферата на игровизацията. Освен че превръща обучението във вълнуващо преживяване, тя подсилва процеса на обмен на знания и информация.

Игровизацията представлява иновативен метод на обучение, чиято основна цел е да създаде интерактивни игри, които се провеждат в онлайн или офлайн среда и увеличават участието на обучаемите. По този начин вниманието и концентрацията на курсистите остават по-дълго съсредоточени върху учебния материал. Чрез забавление сухата теория се усвоява и запомня по-лесно.

Игровизацията (Gamification) е образователен инструмент на новото поколение, който смесва виртуалния с реалния свят, дава много по-добри и по-дългосрочни резултати. Тя помага на хората да научават нови неща, да разширяват концепциите си, да насърчават развитието си, да придобият ново умение.

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД е наградена със специален бадж от e-Learning Industry, който с гордост ще носи, като доказателство за удовлетвореността на клиентите и качеството на услугите, които компанията предлага.

Доверете се на нашия доказан опит в сферата на електронните обучения и не се колебайте да се свържете с нас! Осигурете на Вашите обучаеми едно незабравимо обучение, изпълнено с игри и интеракции!