Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Електронно обучение Преговори и убеждаване - печелете сделки и клиенти

Онлайн обучение: Преговори и убеждаване

Много често хората подценяват уменията за преговори и убеждаване, тъй като смятат, че са нужни предимно в бизнес ситуации. Но това не е така.

Ако искате да започнете желаната от Вас работа, да поискате увеличение на заплатата или да разрешите спор с близък приятел – във всяка една от ситуациите, ще се нуждаете от умения за преговори и убеждаване.

За да подобрите тези свои умения, създадохме интерактивното електронно обучение Преговори и убеждаване.

Съдържание на електронното обучение Преговори и убеждаване

• Какво представляват преговорите?
• Етапи на преговорите.
• Преговорите в действие.
• Избягване на недоразумения по време на преговори.
• Как да подобрите уменията си за преговори с помощта на невербалната комуникация?
• Преговори между културите.
• Бариери пред успешното убеждаване.
• Как да подобрите уменията си за убеждаване?
• Личностни умения за ефективно убеждаване.
• Как да се справите с хора, които не спазват правилата?
• Как да се справите с трудни въпроси?

Пример от електронното обучение „Преговори и убеждаване“

Етапи на преговорите

1. Подготовка.
Преди да започнете преговорите, трябва да решите къде и кога ще се проведе срещата, на която ще се обсъжда проблемът, както и кой ще присъства на нея.

2. Обсъждане.
По време на този етап всички страни, участващи в преговорите представят проблема, така както го виждат – т.е. описват собственото си разбиране за ситуацията.

3. Изясняване на целите.
След етапа на обсъждане, трябва да можете да изясните целите, интересите и гледните точки на всички страни в конфликта.

4. Същински преговори.
Този етап се фокусира върху постигането на резултат, който е печеливш и за двете страни. Те трябва да усещат, че са спечелили и че гледната им точка е била взета предвид.

5. Съгласие.
Можете да достигнете до съгласие, само ако предварително сте разбрали гледните точки на всички страни и сте обсъдили подробно техните интереси.

6. Изпълнение.
След като постигнете съгласие, трябва да се погрижите определеният начин на действие да бъде изпълнен.

Как се преминава обучението?

Всеки обучаем получава персонален акаунт за достъп до обучението. То се преминава онлайн, в удобно за потребителя време и място. Единствените неща, които са нужни, са компютър/лаптоп и достъп до интернет. 

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.:  +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com или като попълните поместената по-долу форма за контакти. 

Кратък видео откъс от електронното обучение "Преговори и убеждаване":

 

Мнения на клиенти

"Ето моята обратна връзка за трите курса: "Управление на проекти", "Преговори и убеждаване" и "Бизнес комуникация и кореспонденция":                   Курсовете са онлайн, като съдържание и визуално са добре разработени, лесно се борави с информация и бутони, има полезни спомагателни файлове. Завършват с тест върху материала, не е супер сложен, ако се внимава в текста на слайдовете. Издава се сертификат след завършване и успешно полагане на финалния тест. Курсовете са кратки, подходящи за много заети хора. Като съдържание са подходящи за хора, които имат някакъв опит може да бъдат направени в рамките на 1 ден. Подходящ е за опресняване на умения или да дадат много добра нбаза на съвсем начинаещи. Аз например никога не съм карала курс ръководене на проекти, а съм се учела самичка в движение покрай научни (национални и европейски) проекти и сега в посолството пиша и водя съвсем друг тип проекти.  На мен курсовете ми бяха полезни с опресняване на знанията ми, и създаване на структура, към която да се придържам за напред, за да не пропусна нещо. Спомагателните файловете, налични за теглене както казах са полезни – може да се използват като template и да си следиш какво си направил, кой етап след кой следва в ръководене на проекти, кой какво трябва да направи (ако имаш екип при проектите например), как да ръководиш екипа си, за да завършиш успешно проекта, как да комуникираш идеите си успешно, как да преговаряш и убеждаваш в идеята си, в зависимост от човека срещу теб. Управление на прокети напр. освен да дава основни правила е ориентиран към бизнес проекти, което допълва картинката на проектите, които вече мога да пиша, а и въпреки, че сега не ми е необходимо, на даден етап може да е полезно.                                                                                       Много отзивчив екип - бърза комуникация и се отнасят с разбиране (имах 3 курса за 1 месец достъп, което при темповете на моята работа не беше достатъчно и помолих за удължаване, което беше направено без проблем). Помогнаха и при технически проблем - третия ми курс не беше възприет от системата като завършен, въпреки, че минах и финалния тест - те съдействаха бързо и тук. Като цяло съм изключително доволна и препоръчвам на други колеги за опресняване на знания: добра комбинация на получени знания-вложено време и цена, и отлична комуникация с фирмата! "

Емилия Печева - UK Science and Innovation Network

Свързани статии

 • Електронно обучение Управление на конфликти
  Електронно обучение Управление на конфликти
  Обучението би било полезно на хора от различни сфери и нива на професионално развитие.
 • Как се прави презентация?
  Как се прави презентация?
  Нашето обучение ще Ви помогне да развиете и подобрите своите умения за уверено и…
 • Електронно обучение Асертивност: умението да отстояваш себе си"
  Електронно обучение Асертивност: умението да отстояваш себе си"
  Да бъдеш асертивен означава да бъдеш способен да отстояваш правата си или правата…
 • Вземане на решения и решаване на проблеми
  Вземане на решения и решаване на проблеми
  Вземането на решения и решаването на проблеми са ключови умения, които всеки човек…