Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Електронно обучение Microsoft PowerPoint за напреднали

Онлайн курс за самоподготовка по Microsoft PowerPoint напреднали

Открийте какво може да Ви предложи най-използваната в света програма за презентации. Нека курсът за напреднали да е една октава към Вашето професионално развитие.

Microsoft PowerPoint е мощен инструмент за дизайн на презентации. Забележка: Препоръчваме Ви да започнете с курса за начинаещи, ако имате малко опит за работа с програмата. Ако можете да създавате и настройвате текст, инфографики, таблици, Smart Art, анимации, това е курсът за Вас. Ще надградите всичко, което поставя основите на PowerPoint. Учудващо е колко може да се постигне с тази наглед семпла за използване програма. Готови ли сте? Да започваме!

Цели на курса

Основната цел на този курс е самообучението в онлайн форма за работа с програмата.

Ще преминете през модулите, всеки от които съдържа упражнение. Направете упражненията. Така ще придобиете представа за ефектите които бихте приложили на Вашите презентации. За Ваше улеснение, всяко упражнение е във видео формат. Също така, където е необходимо, за преминаването на урока има файлове за сваляне. Ще забележите, че някои упражнения са само за изработка на един слайд – инфографика. Съветваме Ви да използвате този похват на малко отбрани места във Вашата презентация.

Упражненията които са по-дълги – над 20 минути, можете да преминете с Ваше темпо. Други упражнения съдържат подробна писмена информация за определeна функция на PowerPoint, като Упражнението се намира след описанието.

Съдържание

Модул 1. Основи на PowerPoint. Да започнем курса за напреднали.

Модул 2. Работа със слайдове. Някои интересни функции на слайдовете.

Модул 3. Работа с текст и обекти. Комбинацията, която почти всеки слайд има.

Модул 4. Работа с текст и обекти – допълнителни упражнения.

Модул 5. Проверка и персонализиране на презентации. Сигурност при работа с PowerPoint.

Модул 6. Дизайн на презентации. Научете повече за начините за придаване на чар на презентация.

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за потребители на програмата с основни познания. Обучаемият за този курс трябва да може да напълни слайд сравнително бързо и да се ориентира цялостно в менютата на програмата. Също така, е падходящо за фирмено обучение на голям брой служители, тъй като формата на обучение е дистанционна. Това означава, че за мениджъра на голям екип не е нужно да събира всички колеги на едно място - всеки може да премине курса в удобно за него време и да го завърши с Финалния тест. Това няма да пречи на другите работни задължения, което прави курса много подходящ за Фирмено обучение.

В този курс поставяме ударението на крайния резултат от една презентация. Например, имате текст и изображения и искате да ги анимирате с няколко анимации за начало и няколко анимации за изход от екрана.

Дори нещо толкова семпло като добавяне на анимация на начален слайд на презентация, показва прецизност и придава професионален вид на Вашия слайд.

В професионална среда, е важно да сте подготвени. Затова, в курса ще намерите и много съвети за провеждане на презентация. Говорихме за това и в курса за начинаещи, като тук ще навлезем в дълбочина.

С това, нашият онлайн курс обхваща целия процес по създаване на презентация – създаване на слайдовете, анимиране, преходи, създаване на графични елементи, накрая – презентиране.

Разгледайте безплатния ресурс "Как да направим запомняща се презентация и да я представим успешно?".

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, или e-mail: office@nitbg.com.

Кратък видео откъс от електронното обучение “Microsoft PowerPoint за напреднали”:

 

Заявете обучение

Свързани статии

 • Електронно обучение Управление на конфликти
  Електронно обучение Управление на конфликти
  Обучението би било полезно на хора от различни сфери и нива на професионално развитие.
 • Бизнес комуникация и кореспонденция - първа част онлайн курс
  Бизнес комуникация и кореспонденция - първа част онлайн курс
  С обучението ще развиете и подобрите своите комуникационни умения в бизнес среда,…
 • Как се прави презентация?
  Как се прави презентация?
  Нашето обучение ще Ви помогне да развиете и подобрите своите умения за уверено и…
 • Електронно обучение Microsoft Excel за начинаещи
  Електронно обучение Microsoft Excel за начинаещи
  Microsoft Excel e компютърна програма, разработена специално за тези от Вас, чиято…