Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Приложения за безплатно създаване на видео клипове

Как да използвате мобилни устройства за видеоклип

Вижте благодарение на кои мощни приложения за мобилни устройства Вие или Вашите деца могат да правят видео клипове и да ги редактират, за да правят филми с професионално качество, като използват iOS устройства (iPad и iPhone) или таблети Android.

Приблизително време за четене: 2m 39s

Всяка година присъстваме на награждаването на фантастични филми на холивудските спектакли, наградени заради богатството на истории и майсторски реализации на актьорските изпълнения. Всъщност, всеки човек също може да стане продуцент и да си направи видеоклип, благодарение на някои мощни приложения за мобилни устройства. С тези инструменти Вие или Вашите деца могат да правят видео клипове и да редактират работата си, за да правят филми с професионално качество, като използват iOS устройства (iPad и iPhone) или таблети Android.

Най-доброто нещо в тази лесна за използване технология е, че учениците и студентите могат да тренират важни умения за изучаване на език като творят изкуство, като пишат разказ, планират интересна история и включват занимателни подробности, докато се подготвят да направят филм. Тези мобилни приложения могат да подпомогнат работата на преподавателите, която вършат с децата в класната стая. На учениците ще даде възможност да проявят себе си при разказ на истории докато изпълняват задачи, поставени в училище.

Запиши се за нашите обучения, които ще подобрят уменията и ще допринесат за успеха!

MOTION HD (IOS: FREE, UPGRADE AVAILABLE)
Вашите ученици и студенти могат да създадат видео клипове като използват това видео приложение. iMotion HD позволява на децата да правят филм, като комбинират неподвижни снимки. Те могат да настроят това мобилно приложение да прави снимки на времеви интервали, за да покаже изминало време (като развитието на дадено растение или залеза на слънцето) или за създаване на филм stop-motion film (с помощта на екшън фигури или марионетки). С пълната версия на приложението потребителите могат да добавят музика и да получат достъп до допълнителни функции за експорт и да качват видеоклипа си направо в YouTube.

PICPLAYPOST (IOS: $ 1,99)
PicPlayPost е инструмент за видео редактиране, който позволява на потребителите да комбинират видео клипове и неподвижни изображения в рамка. С едно докосване на екрана видео клиповете ще се възпроизвеждат едновременно или последователно, а неподвижните изображения ще бъдат задържани в кадъра. Това е чудесен инструмент за показване на комбинация от снимки като алтернатива на традиционното слайдшоу. Децата могат да променят стила на рамката и да добавят музика от своята iTunes библиотека, за има музика на заден план във видеоклипа.

MAGISTO VIDEO EDITOR & MAKER (ANDROID: БЕЗПЛАТНО)
Magisto позволява на потребителите да снимат видео от приложението, да редактират видео клипове, запазени на устройството си, и да създават филм с тези кадри. След като се изберат неподвижните изображения и видео клипове, които трябва да се включат, се избират тема и музика. Тогава приложението обединява всичко заедно. За да запишат филмите в албум, потребителите ще трябва да създадат собствен акаунт.

IMOVIE (IOS: $ 4,99)
С iMovie студентите могат да редактират видео, което са направили със своя iPhone или iPad. Това мощно приложение позволява на децата да създават видеоклип в холивудски стил, използвайки вградените теми и шаблони. iMovie им позволява да добавят заглавия, ефекти и музика, като прилагат различни филмови техники като бавно движение на неподвижни снимки. Независимо дали вашите ученици се използват всички функции за да постигнат професионалното качество в iMovie или просто пробват, те ще създадат фантастичен краен продукт.

ANDROMEDIA VIDEO EDITOR (ANDROID: FREE)
Потребителите могат да редактират видео клипове, запазени на устройството си с Andromedia Video Editor. Това приложение им позволява да създават видео клипове, да изрязват видео клипове и дори да прилагат техниката за заснемане на „Кен Бърнс“ за неподвижни изображения и видеоклипове. Потребителите могат да добавят ефекти към всеки клип, да редактират аудио и да записват глас, използвайки микрофона на устройството. След като клипа е готов, студентите могат да го споделят на множество платформи.

Опитвали ли сте да използвате мобилни устройства за правене на филми? Представяте ли си как използвате тези инструменти в класната стая?

А как биха ни помогнали тези приложения за създаване на електронни обучения. Вярвам, че веднага ще се досетите, че горните приложения ще бъдат удобни и за създаване на кратки филми с цел влагане в обучения по безопасност на труда, за използване на нов софтуер или въвеждане в експлоатация на нова технология или машина.

Достъпността и простотата, с която могат да се създават видео клипове ще помогне на HR екипа да създава онбординг и други обучения, които ще облекчат въвеждането в атмосфертата, правилата и естеството на работата на всеки новопостъпил.

НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД, можем да сме полезни с нашите умения за използване на технологиите за създаване на електронни обучения и предоставяне на консултации за въвеждане на  дистанционно обучение във Вашата организация. Свържете се с нас като ни пишете от формата по-долу или на тел: +3502 850 53 64

Свързани статии

 • Електронно обучение "Microsoft PowerPoint за напреднали"
  Открийте какво може да Ви предложи най-използваната в света програма за презентации.…
 • Електронно обучение "Microsoft PowerPoint за начинаещи"
  Microsoft PowerPoint Ви дава свободата да реализирате Вашата визия за дизайн на презентация…
 • Електронно обучение "Асертивност: умението да отстояваш себе си"
  Да бъдеш асертивен означава да бъдеш способен да отстояваш правата си или правата…
 • Електронно обучение по поръчка
  Значителна част от бюджета на всяка една организация се влага в обучението на персонала.…