Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube
+359 2 850 53 64

Електронно обучение Microsoft PowerPoint 1 и 2 ниво

Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint 1&2 ниво

Изстреляйте се на върха с пълния курс за овладяване възможностите на MS PowerPoint – най-използваната програма за презентации.

Готови ли сте да научите тайните, които се крият в програмата за обработка на електронни презентации номер едно - PowerPoint? В този онлайн курс, разделен на две части – за начинаещи и напреднали, ще научите това, което търсите. За нашите клиенти събрахме първо и второ ниво на курса на преференциална цена. Желаем Ви да постигнете успех във Вашите начинания с тази мощна програма.

Ако сте работили с PowerPoint, бихте се учудили колко полезни функции и настройки съдържа тя. Дори напредналите потребители биха се съгласили с нас.

Нашият екип разработи програмата на този курс с цел да улесни решаването на най-често възникващите въпроси. Тъй като наша основна дейност е изработката на онлайн обучения, бихме препоръчали използването на PowerPoint, тъй като го ползваме ежедневно както за нашите клиенти, така и за изработка на фирмени презентации и дизайн на графични файлове.

 

 

Цели на курса

Нашата цел с този курс е да научите сами да работите на професионално ниво с програмата.

Започнете с курса за начинаещи и преминете Финалния тест към него. След това, преминете курса за напреднали и Финалния тест към него.

При успешно завършване на тестовете, курсът е завършен. Нашата цел е, ако, например, искате да направите портфолио на Вашите умения, този курс да Ви даде тласък за това. Ако изработвате презентации за Вашата фирма, тук е мястото да научите повече за това как да ги направите уникални. Първо, ще научите основите на програмата, след това ще видим някои интересни трикове за работа.

 

Съдържание

Microsoft PowerPoint за начинаещи

Модул 1. Въведение в програмата – история, интересни факти. Защо да изберете PowerPoint?

Модул 2. Създаване на презентация в PowerPoint

Модул 3. Дизайн в PowerPoint. Как да направите Вашата презентация „Уау!“

Модул 4. Презентиране в PowerPoint

Финален тест

Файлове за самоподготовка

 

Microsoft PowerPoint за напреднали

Модул 1. Основи на PowerPoint

Модул 2. Работа със слайдове

Модул 3. Работа с текст и обекти

Модул 4. Работа с текст и обекти – допълнителни упражнения

Модул 5. Проверка и персонализиране на презентации

Модул 6. Дизайн на презентации

Финален тест

Файлове за самоподготовка

 

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за потребители без никакви умения за работа с програмата. Нужни са Ви 2016 версия на PowerPoint, Microsoft Excel и Microsoft Word за някои от работните файлове, както и връзка с интернет за преминаване на курса.

Ако искате да преминете обучението колективно с Вашата фирма, можете да направите това в удобно за всеки член на екипа време и място. Това няма да прекъсва Вашия работен процес. Онлайн формата на обучение е особено подходяща за бизнес работна среда – за големи, както и за малки екипи.

Няма възрастово ограничение за преминаване на курса. Можете да го закупите за Вашето дете, за да изработва своите училищни проекти. Тук също може да отбележим, че тъй като обучението е онлайн, може да бъде преминавано в удобно време. Всички други условия за преминаване на лекционен материал остават същите като в училище – насърчаваме воденето на записки и разбира се – изработката на файловете за упражнение заедно с лектора. Резултатът ще си струва.

 

Кратък видео откъс от електронното обучение “PowerPoint 1&2 ниво”:

Свързани статии

 • Електронно обучение "Microsoft Excel за напреднали"
  С обучението "Microsoft Excel за напреднали" ще придобиете увереност при работата…
 • Електронно обучение „Управление на проекти“
  Управлението на проекти е процесът, който прави проектите успешни.
 • Как се прави презентация?
  Нашето обучение ще Ви помогне да развиете и подобрите своите умения за уверено и…
 • Електронно обучение "Microsoft Excel за начинаещи"
  Microsoft Excel e компютърна програма, разработена специално за тези от Вас, чиято…