Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Забавни зодии и обучения

Вижте нашия забавен прочит на зодиите и обученията

Зодиакалния знак може да разкаже много за нас и нашите предпочитания. Може да ни покаже и от какво обучение се нуждаем. Забавен прочит на зодиите.

Приблизително време за четене: 6m 28s

Овен
Скъпи Овни, знаем, че обичате да сте на всяка манджа мерудия, не пропускате ситуация, в която може да създадете конфликт или да разпалите още по-силно дадена ситуация. Знаем и че много често съжалявате след това, защото както бързо палите, така и бързо ви минава. Затова специално за вас е обучението "Управление на конфликти". Да, знаем, че няма да ни послушате и ще си изберете каквото обучение искате, защото на вас никой не може да ви казва какво да правите! 

Телец
Скъпи телци, може да оставите за малко сандвича и мислите за най-вкусната вечеря, която можете да приготвите, защото трябва да помислите и как да изкарате пари, които обичате също толкова много колкото и вкусната храна. Имаме предложение за вас – обучението „Успешно интервю за работа“. Ще ви дадем готови съвети как да се представите, какво да очаквате и дори подходящи отговори на въпроси за интервю за работа, защото знаем колко обичате всичко да е лесно и удобно за вас. Може дори и да се храните по време на обучението. Йее!!! А може би специално за вас трябва да направим и обучение „Как да приготвяме гурме ястия?“. Но вие сигурно вече знаете как! 

Близнаци
Мили близнаци, за такава креативна и творческа личност като вас сме създали обучението „Създаване на вдъхновяващи онлайн курсове“. Постарахме се да е достатъчно интересно за вас, за да не се откажете по средата, защото знаем, че понякога сте доста непостоянни и вашите интереси са многостранни и често се сменят. Затова и често не довършвате започнатите дейности до края. Но знаете ли това няма да е достатъчно за любопитна личност като вас. Затова най-добре се запишете и за обучението „Microsoft PowerPoint за напреднали“ – нека има обучение за всеки един близнак, който живее във вас. Всъщност не знаем ли дали имаме чак толкова обучения …

Рак
Мили нежни рачета, и тази сутрин ли създадохте драма от това, че някой е пил от вашата любима чаша за кафе? Какво неуважение показват към вашите чувства и емоции! Знаем, че няма да забравите тази наглост поне още 100 години, а може би и повече… Но дали не е добре да намалите малко драмата в живота си и да се научите да управлявате емоциите си? С голямо уважение към Вашата емоционална природа и нежна душа създадохме обучението „Емоционална интелигентност“. Ще ви научим как емоциите оформят мислите и действията ви, за да имате по-добър контрол върху поведението си. Знаем и че за вас няма нищо по-хубаво от това да сте вкъщи, защото вашият дом е вашата крепост. Имаме страхотна новина – всичките ни обучения са онлайн и можете да си стоите във вашият уютен дом заедно с вашите любими хора и едновременно с това да учите. Освен това ще ви издадем сертификат след обучението и ще ви го изпратим по мейла и дори няма нужда да излизате от вашата крепост. И всичко това е защото ние се интересуваме от вашите чувства и никога няма да пием кафе от вашата любима чаша!

Лъв
Скъпи и единствени лъвове, вашата кралска особа заслужава най-доброто, защото вие сте най-добрите, вие сте слънцето, без което този свят не може да съществува. Дори не знаем дали имате нужда от обучение, защото само с вашето присъствие и блясък може да впечатлите всеки и кой не би се възхитил на вашата персона. Ако има такъв човек, със сигурност нарочно не го прави, защото ви завижда, че сте толкова велики. Знаем, че вашето най-голямо желание е всички да ви следват и да ви се възхищават. Затова създадохме специално за вас царе на зодиите обучението „Лидерски умения“, с което да ви научим как да станете още по-страхотни лидери, ако това изобщо е възможно, защото вие сте върхът. И за да изпъкнете още повече и да се превърнете в краля-слънце, може да се запишете и за обучението „Управление на екипи: Станете мениджърът, когото всички харесват“. О, извинете, как изобщо можахме да си помислим, че има някой който не ви харесва!

Дева
Скъпи Деви, какво ще правите след 5 години на 7 юли в 17:00ч.? О, имате планове за тогава! Не се и съмняваме, че организирана и подредена личност като вас, която планира всичко до най-малкия детайл има планове за следващите поне 50 години напред. Да, можехте да направите план и за повече време напред, но тъй като сте суеверни, решихте да спрете до следващите 50 години. А какво ще кажете, ако ви предложим начин да станете още по-добри в подреждането и организацията? Чакате с нетърпение, нали? За вас създадохме обучението "Microsoft Excel за напреднали". Ето сега вече ще можете да се развихрите във вашата мания за ред и точност до най-малкия детайл. Ще използвате функции, списъци, филтриране на данни, диаграми и какво ли още не. А понеже знаем колко обичате да анализирате сме включили и Анализ на данни с PivotTables и PivotCharts. Отбележете си го в календара, планера, телефона, на листа на хладилника, в работния тефтер, личния дневник, настройте аларма, която да ви подсети да се запишете. А, вие вече сте направили всичко това!

Везни
Скъпи везни, още ли се чудите дали не трябваше да си купите зелената блуза вместо бялата преди 1 година? Ами да, трябваше, защото беше хем по красива, хем ви стоеше по-добре! Но, защо тогава си купихте бялата? Защото продавачката така ви каза. Ех, везни кога ще се научите да взимате решения сами и изобщо кога ще се научите да взимате каквито и да било решения? За да ви помогнем в тези така трудни за вас ситуации, които изискват постоянно да решавате дали да ядете хамбургер или салата, дали да облечете пола или панталон, дали да сте с бял или бежов лак на ноктите, създадохме за вас обучението „Вземане на решения и решаване на проблеми“. Ще ви дадем готови съвети, които ще ви помогнат да взимате по-добри решения. Да, знаем, че пак мислите дали не трябваше да купите зелената блуза. Ами вземете си обучението, за да разберете най-накрая дали е трябвало или не…

Скорпион
Скъпи скорпиончета, вие сте ни любимците от всички зодии. Само не казвайте това на Лъва, но ние знаем, че можете да пазите тайни най-добре от всички и ще я запазите завинаги. Ех, ако трябва да сме напълно честни, малко се страхуваме от вашето жило и решихме да ви умилостивим малко. И така, тъй като вие сте една сериозна и подозрителна личност, която държи на своите близки и служители, която пази своите и чужди тайни като очите си и която умее да използва информацията за всякакви цели, за вас сме създали обучението „Информационна сигурност“. Ще научите всичко за опасностите, които са надвиснали над вашата компания, ще научите как да защитите вашата фирма от злонамерени атаки, защото в тези ситуации жилото ви не помага. Дали можете да ни се доверите? Каквото и да ви кажем, няма да е достатъчно, най-добре попитайте картите си Таро или кристалната си топка.

Стрелец
Скъпи стрелци, на какво ли може да научим такива оптимистични и винаги вдъхновени личности като вас? Та, вие може да сте учителите на всички знаци от зодиака! Вие винаги търсите нови и нови хоризонти на изява. Да не забравяме, че сте силно привлечени и се грижите и за духовното си израстване. Ама вие сте такива сладурчета, че направо ще ви вземем на работа при нас, за да ни вдъхновявате за нови начинания. Освен това можете и да обучавате други хора и знаем, че има на какво да ги научите за чудесата и красотата на света. Но преди това може би е по-добре да изкарате и нашият курс „Обучение за обучители“, за да развиете още повече вашите способности и да се превърнете в истински професионалист в обученията. Какво казвате – искате първо да отиде на околосветско пътешествие, за да натрупате опит и да има какво да разказвате на вашите ученици! Ами, ако все пак решите да се върнете от това пътешествие, ще ви чакаме!

Козирог
Скъпи козирози, да, знаем, че бързате за среща и сте затрупани с работа и днес! Извинете, може ли да спрете да си гледате часовника и да тропате с крак, че нямате достатъчно време да ни изслушате! Добре, разбрахме може да ни отделите само 1 минута и 37 секунди и после изчезвате да вършите задачи. Не се ли изморявате, хора? О, изморени сте, гладни сте, живеете под непрекъснат стрес, но трябва да се издигнете в кариерата и да работите и да работите и да работите… Стоп! Вие имате спешна нужда от курса „Управление на стреса“! Представяте ли си, че можете да работите и без толкова много стрес? Знаете ли, че можете да постигате успехи и като намерите баланс в личния живот и работата? Предполагаме, че не знаете и може би дори не можете да си го представите. А, извинете вече мина 1 минута и 37 секунди и трябва да тръгвате, защото сте точни като швейцарски часовник и ако закъснеете, някой ще се усъмни във вашата перфектна и съвършена личност, а това няма да ви помогне никак в кариерата.

Водолей
Скъпи водолейчета, знаем, че вие не сте като другите, даже и не сме си го помисляли. Каква обида би било за вас да ви помислят за един от многото. Не, вие сте различни, уникални, иновативни личности, винаги в крак с новите технологии! Няма по-гениални от вашите идеи и изобретения! Затова специално за вас сме избрали нещо по-нестандартно като вашата личност, а именно обучението „Иновации и иновационен мениджмънт“. Събрали сме полезна и практична информация за това как да приложите иновативния подход в процеса на управление. Знаем, че това ще ви накара да измилите и още нови и нетрадиционни идеи, от които всички да се възхитят на гений като вас!

Риби
Прекрасни риби, знаете ли, че през изминалата година се случиха доста интересни неща, които могат да променят много живота на всички нас? Не, не сте забелязали… Разбира се, вие си живеете във ваш собствен свят на феи, вълшебници, принцеси, е, понякога се появява и някоя зла вещица, но това все пак си е вашата приказка и вие решавате какви да са героите в нея. А вие, разбира се, винаги сте добрите и беззащитни принцеси в приказката, които чакат принца да ги защити и да ги спаси, защото винаги сте жертвите на обстоятелствата, но как никой не може да го разбере. Но ние ви разбираме. Скъпи рибки, време е да изразявате своето мнение открито и да защитавате своята позиция. Затова създадохме обучението „Асертивност: умението да отстояваш себе си“. Ще се научите как да отстоявате своите права без да бъдете пасивни и да се носите по течението като чакате ситуацията сама да се реши или някой принц да ви спаси. Знаем, че трудно се справяте с реалността, но понякога трябва да махнете розовите си очила и да излезете от вашия приказен свят и да живеете в истинския живот. Добре, останете си в приказката, знаем, че е по-хубава…