Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

Дистанционна система Светлина

Първо българско училище "Св.Св.Кирил и Методий" в Бирмингам

Реализирана инициатива на училище в Бирмингам с дистанционна платформа за обучение от НИТ - Нови Интернет Технологии

Приблизително време за четене: 1m 25s

През 2020 година НИТ- Нови Интернет Технологии внедри платформа за дистанционно обучение за децата в Англия. С помощта на дистанционната ни платформа за обучение, учениците на Първо българско училище "Св.Св.Кирил и Методий" в Бирмингам изучават български език, литература, история и география на България. Освен уроците, където децата могат да учат самостоятелно, в системата се провеждат и онлайн часовете с отделните преподаватели. Учебния процес не е прекъсвал през дните на изолация и до сега. Има извънкласни дейности като - народни танци, рисуване, фотография и всичко това се случва онлайн! Училищата работят по постановление 90 на МС за българските училища в чужбина и удостоверенията, които получават децата са валидни и в България. Учителите обучават учениците си с много любов. Много бързо и лесно успяха да се приспособят към платформата за дистанционно обучение и да преминат в онлайн среда. Намериха забавен начин да ангажират учениците си и неуморно се упражняваха с администраторите ни.

Една страхотна инициатива, която предприеха директорите и учителите на Първо българско училище "Св.Св.Кирил и Методий" е да срещнат българските деца в Англия с известни звезди от България! Всичко това се случи чрез платформата в онлайн среда чрез Виртуална класна стая. Децата се срещнаха със Слави Трифонов в два поредни дни, както и с Христина Богданова! Срещите бяха толкова невинни и чисти, а въпросите от децата интересни и забавни.

Ние, НИТ – Нови Интернет Технологии, гледайки записа от срещите в нашата платформа за обучения, бяхме през цялото време с усмивка на лице! Слави Трифонов сподели записите от срещите в неговия сайт и шоуто си! Всеки желаещ може да изгледа срещите на този линк: https://sedemosmi.tv/production/vechernoto-show-na-slavi-trifonov-04-01-2021/

За нас, НИТ – Нови Интернет Технологии, е чест и удоволствие да работим с такъв екип вече повече от една година! Сигурни сме, че тепърва започваме и имаме още много работа заедно!

С голяма радост искаме да съобщим и оценката на системата от страна на директорите на училищата: “Много сме доволни! Все още се учим, но възможностите са огромни. Родителите и децата също почти на 100 процента я одобриха. Така че, продължаваме усърдната работа и през новата учебна година. Оцентката ни е ОТЛИЧЕН за предоставената платформа и техническата поддръжка през целия период на работа!

Удовлетвореността на клиентите ни кара да не спираме и да продължаваме да се самоусъвършенстваме! Благодарим за доверието на Милен Иванов и Ивелина Маркова!