Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube

БНП Париба Лични Финанси

Изработка на въвеждащо обучение под формата на интерактивна карта

БНП Париба Лични Финанси e част от най-голямата финансова група в еврозоната BNP Paribas.

Приблизително време за четене: 1m 4s

Запиши се за нашите обучения, които ще подобрят уменията и ще допринесат за успеха!

За клиента

На българския пазар БНП Париба Лични Финанси е лидер на кредитния пазар и притежава най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити.

Описание на проекта

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД изработи Въвеждащото обучение на компанията в електронен формат. Съдържанието (текст, видеа, файлове за сваляне) бяха подадени от клиента. Целта на обучението е да представи на новите служители всичката нужна информация за вътрешно-фирмената политика на компанията, работата с клиенти, ценностите на компанията и т.н..

Изисквания и предизвикателства

Основно изискване на клиента беше високата интерактивност на обучението и спазването на корпоративната визия (цветове, лого). Обучението трябва визуално да покаже стъпките, през които преминава новопостъпилият служител в компанията под формата на интерактивна карта.

Решение

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД разработи обучението под формата на интерактивна карта – според изискванията на клиента. Разделихме картата на 3 тематични части. Съдържанието се показва след кликване върху точно определени обекти. Налична е легенда, която да насочва обучаемия в обучението, както и лесна навигация между частите на картата.

Процес

Получаване и преглед на съдържанието, подадено от клиента.

Среща с представител на клиента по време, на която се обсъждат изискванията и възникналите въпроси.

Изработката на дизайна и функционалността на електронното обучение/интерактивната карта.

• Предоставяне на възможност клиентът постоянно да наблюдава развитието на обучението.

Тестване за грешки и несъответствия.

Предаване на готовото електронно обучение на клиента.

Резултат

Крайният резултат е интересно и интерактивно електронно обучение под формата на карта. Елементите на игровизация правят обучението по-интересно и запомнящо се. Повишават мотивацията на обучаемите и изграждат положителен имидж на компанията.

Обучението е изработено с Adobe Captivate.

Обучението е собственост на клиента и може да бъде използвано от него за обучение на неограничен брой служители за неограничен период от време.

Свържете се с насПовече...