Начало Услуги Магазин Портфолио Клиенти Youtube
+359 2 850 53 64

Продължаващо обучение по застраховане по КЗ

Продължаващо професионално обучение по застраховане по КЗ

НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД предлага дигитализирано дистанционно обучение по застраховане към Приложение 3 от Кодекса на застраховане - Продължаващо обучение за служителите.

Вече сте преминали курса по задължително обучение по застраховане по чл.304 от КЗ? Искате да разширите своите професионални знания и умения? Да продължите своето кариерно развитие като брокер? Да научите нови съвременни техники, с които да привлечете повече клиенти? Или да обучите Вашите служители?

Ние, НИТ-Нови Интернет Технологии“ ЕООД, Ви предлагаме специално разработен за Вас пакет от продължаващо професионално обучение по застраховане не по-малко от 15 часа – „Академия Застраховане“!

Какво включва нашето обучение?

Обучението застъпва основни теми в застраховането: застрахователни услуги на пазара, ежедневен работен процес и процедури на застрахователни агенти и брокери, примери за продажба и добри практики, правни ограничения за подписване на договора за застраховка, управление на конфликти на интереси и много други. Обучението съдържа и много примери, казуси, междинни тестове, финален изпит.

Какви знания и умения ще придобиете?

 • Ще научите какви са правните ефекти при сключване на договори за застраховка чрез посредници, ще добиете по-добра ориентация в безопасността на застрахователния пазар – при съмнителни транзакции в застрахователната дейност, както и правила при сключване на договора за застраховка по електронен път.
 • Ще добиете знания как да поддържате връзка с клиента и да увеличите удовлетворението му и как да развивате все по-добри взаимоотношения с настоящите си клиенти, както и администриране на клиентските полици.
 • Ще разширите знанията си за управление на работния процес, управлението на продажбите. Ще добиете и някои чисто практически умения като водене на успешни преговори, справяне с възражения, умения да оставяте ефективни гласови съобщения, техники и похвати за писане на резултатни имейли и още много други.

Нашето обучение е изцяло дистанционно, дигитализирано и достъпно онлайн, навсякъде по всяко време! Изработили сме онлайн лекциите, в интерактивен формат, онагледени с много снимки и илюстрации, речник със застрахователни термини, форум, в който обучаемите могат да изказват своето мнение или да задават въпроси. След успешното му преминаване, нашата система ще Ви издаде сертификат,  който можете да разпечатате.

Издадените от нас сертификати са с QR код, който може да бъде прочетен с мобилно устройство даващ информация за автентичността на сертификата, за неговата валидност и др. 

Обучението ще направи работата Ви по-ефективна и ще подпомогне кариерното Ви развитие. Най-важното – Вие може да ръководите изцяло времето за провеждане на Вашият обучителен процес! Да осъществявате обучението си изцяло в домашна обстановка или в офиса през свободното си време, пиейки чаша кафе. Не отлагайте!

Свързани статии

 • Електронно обучение „Управление на проекти“
  Управлението на проекти е процесът, който прави проектите успешни.
 • Електронно обучение "Успешни продажби по телефона"
  Електронното обучение „Успешни продажби по телефона“ ще Ви помогне да подобрите търговските…
 • Въведение в бизнес комуникацията онлайн курс
  С обучението ще развиете и подобрите своите комуникационни умения в бизнес среда,…
 • Електронно обучение "Как се пише имейл?"
  Според проучвания, служителите прекарват средно около ¼ от работното си ежедневие…